Leoforeia.gr | Forum
Η Απόλυτη αναισθησία - Εκτυπώσιμη Έκδοση

+- Leoforeia.gr | Forum (https://leoforeia.gr/forum)
+-- Συζήτηση: Ειδησεις (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Συζήτηση: Συγκοινωνιακές Ειδήσεις (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=65)
+--- Θέμα: Η Απόλυτη αναισθησία (/showthread.php?tid=210)



Η Απόλυτη αναισθησία - Paul - 02-05-2010

"Το περιστατικό που θα σας αναφέρω έγινε στην οδό Δημητρακοπούλου λίγο νωρίτερα...
Το σκηνικό ΙΧΕ παρκαρισμένο (παράνομα) - ας το πούμε όχημα Α - με αναμμένο αλαρμ στην δεξιά πλευρά του δρόμου γύρω στα 10 μέτρα από τη στάση ''Κουκάκι'' και από πίσω του να έχει κολλήσει τρολλευ της γραμμής με αριθμό 15 το οποίο να κορναρει ...
μανιωδώς (έχοντάς φυσικά δίκαιο ) ...
Το νόημα είναι ότι ενας άλλος πολίτης έκανε την φιλότιμη κίνηση και μετακινησε το δικο του όχημα Β που ήταν παρκαρισμένο κανονικά από την απέναντι πλευρά για να αποσυμφορησει το όλο σκηνικό.
Έλα όμως που περνώντας χωρίς την ανάλογη προσοχή από το άνοιγμα που δημιουργήθηκε , ο οδηγός του λεωφορείου χτύπησε το πίσω δεξί μέρος του λεωφορείου στο μπροστινό αριστερό του παρκαρισμενου Α αυτοκινήτου καταλαβαίνοντας την φθορά που δημιούργησε .
Η αντίδραση του .....
Συνέχισε κανονικοτατα το δρομολόγιο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα .... Έλεος πια ! Καταστρέφεται περιουσίες και δεν σταματατε να αποζημιωσετε τις ζημιές σας ...
Τραγικό !"

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_9351.html


RE: Η Απόλυτη αναισθησία - panitos - 02-05-2010

ΙΧΕ παρκαρισμένο (παράνομα)
να μη το βαζε παρανομα για να μην του το χτυπουσε ο λεωφορειατζης...


RE: Η Απόλυτη αναισθησία - garvanitis - 03-05-2010

Δεν ειναι σε καμια περιπτωση δικαιολογια το ηταν παρκαρισμενο παρανομα. Το χτυπησες, θα το πληρωσεις. Τερμα. Εκτος των αλλων ειναι και εγκαταλειψη τοπου ατυχηματος, το οποιο ειναι ποινικο αδικημα. Βεβαια διαβαζοντας το αρθρακι καταλαβαινεις τι μλακας ειναι αυτος που το εγραψε, ενω ολα τα λεφτα ειναι το πως υπογραφει, που κακως δεν μεταφερθηκε παραπανω (Τραγικος Αναγνωστης)

Επισης δεν υπαρχει κανενας λογος να ανοιγουμε καινουργιο θεμα για τον καθε γραφικο, ανοιξτε ενα και βαλτε τα ολα εκει.


RE: Η Απόλυτη αναισθησία - panitos - 03-05-2010

σωστο κ αυτο,το γραψα..εν βρασμω ψυχης Tongue


RE: Η Απόλυτη αναισθησία - Paul - 04-05-2010

Εγώ το μετέφερα για να δείτε κυρίως με τι υφάκι αντιμετωπίζουν τους οδηγούς διάφοροι οι οποίοι μάλιστα είναι εξωτερικοί παρατηρητές... Βέβαια εννοείται ότι δεν συμφωνώ με το να χτυπάμε τα αυτοκίνητα όταν δεν χωράμε...ούτε όμως με την λογική κάτσε σβήσε μηχανή και άραξε μέχρι να έρθει ο γερανός... Επίσης δεν θα πέσει σε κανέναν ο κ**ος του να βάλει λίγο την όπισθεν να κάνει μια μανούβρα. Στο συγκεκριμένο απο την στιγμή που το χτύπησε έπρεπε να σταματήσει και τουλάχιστον να αφήσει ένα σημείωμα και όχι να δίνει δίκιο στον κάθε μην πω που πετάει το αμάξι του όπου θέλει και μετά θα πάει στην ΕΘΕΛ θα ζητάει και αποζημίωση τεράστια συγκριτικά με την ζημιά για να εκμεταλλευτεί το δημόσιο...

Αν θέλει ο διαχειριστής να το μεταφέρει σε ένα γενικό θέμα να βάζουμε παρόμοια περιστατικά!


RE: Η Απόλυτη αναισθησία - garvanitis - 04-05-2010

Γι' αυτο ακριβως επισημανα την υπογραφη του, ισως επρεπε να την μεταφερεις και αυτη στην αντιγραφη. Εδω πανω παντως εφαρμοζεται μια αλλη τακτικη: Εκτος απο την τροχαια που ερχεται και κοβει κληση - μαζευει το ρημαδι, γινεται και μια μηνυση για παρακωλυση συγκοινωνιων και ηδη οι καμπανες πεφτουν βροχη απο 20 ημερες μεχρι και δυο μηνες φυλακιση. Αμα θελει μετα ας το ξαναβαλει σε τετοιο σημειο.


RE: Η Απόλυτη αναισθησία - ELBO O405GN - 05-05-2010

(03-05-2010, 12:03 PM)garvanitis Έγραψε: Δεν ειναι σε καμια περιπτωση δικαιολογια το ηταν παρκαρισμενο παρανομα. Το χτυπησες, θα το πληρωσεις. Τερμα. Εκτος των αλλων ειναι και εγκαταλειψη τοπου ατυχηματος, το οποιο ειναι ποινικο αδικημα.

Να προσυπογράψω τα γραφόμενα σου και συμφωνώ. Ποιός θα πληρώσει όμως εμένα αμα αργήσω στη δουλειά μου, επειδή το λεωφορείο θα έχει κλειστεί από παράνομη στάθμευση; Αρκετοί νεοέλληνες με ΙΧ, χαρακτηρίζονται από αναισθησία, περιφρόνηση, αδιαφορία ή όπως αλλιώς θέλουμε το λέμε, με αποτέλεσμα να κορνάρουν οι οδηγοί λεωφορείων δαιμονισμένα και...οι μαχαραγιάδες να έρχονται χαλαρά να μετακινήσουν τη λαμαρίνα.


RE: Η Απόλυτη αναισθησία - garvanitis - 18-05-2010

Γνωση της ελληνικης πραγματικοτητας εχεις φανταζομαι, κριση εχεις, ξεκινας νωριτερα. Εαν δηλαδη το λεωφορειο χτυπησει το παρανομα παρκαρισμενο, περιμενει την τροχαια να καταγραψει το περιστατικο και κλεισει ταυτοχρονα το δρομο θα πας πιο γρηγορα?