Leoforeia.gr | Forum
Leoforeia.gr Forum² - Σχολιασμος - Εκτυπώσιμη Έκδοση

+- Leoforeia.gr | Forum (https://leoforeia.gr/forum)
+-- Συζήτηση: Περί Leoforeia.gr (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Συζήτηση: Ανακοινώσεις - Σχόλια - Αποψεις - Προτάσεις (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Θέμα: Leoforeia.gr Forum² - Σχολιασμος (/showthread.php?tid=6)

Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Leoforeia.gr Forum² - Σχολιασμος - abc - 19-08-2010

Από χθες έχει σταματήσει το φόρουμ να θυμάται τον κωδικό μου και είμαι υπχρεωμένος να δείνει όνομα και password κάθε φορά που πηγαίνω στο φόρουμ.

RE: Leoforeia.gr Forum² - Σχολιασμος - kostas260 - 19-08-2010

βασικά θα ήθελα αν γίνεται να υπήρχε η δυνατότητα (εκτός κι αν υπάρχει και δεν το έχω δει) όπως στο παλιό φόρουμ, με το που μπαίνουμε μέσα να μας συνδέει αυτόματα. Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά με διευκόλυνε η λύση αυτή

RE: Leoforeia.gr Forum² - Σχολιασμος - Paul - 14-11-2010

Γράφω εδώ αν και αφορά γενικά την σελίδα... Πιστεύω ότι η μπαρα του facebook που μπήκε στα αριστερά δυσκολεύει τρομερά τον χρήστη να περιηγηθεί...

RE: Leoforeia.gr Forum² - Σχολιασμος - Cmaniac - 14-11-2010

Δεν εχουμε καταληξει ακομα στην τελικη διαμρφωση της πλαινης μπαρας, η οποια ομως θα πρεπει απο εδω και μπρος να θεωρειται δεδομενη.

RE: Leoforeia.gr Forum² - Σχολιασμος - kostas260 - 14-11-2010

Θα συμφωνήσω για την μπάρα πάντως... βασικά παρατηρώ ότι αρχίζει και γίνεται δύσχρηστο σε κάποιες περιπτώσεις το σιτε...

RE: Leoforeia.gr Forum² - Σχολιασμος - doule - 15-11-2010

(14-11-2010, 02:51 AM)Cmaniac Έγραψε: Δεν εχουμε καταληξει ακομα στην τελικη διαμρφωση της πλαινης μπαρας, η οποια ομως θα πρεπει απο εδω και μπρος να θεωρειται δεδομενη.

Σωστή κίνηση η ύπαρξη της πλαϊνής μπάρας, καλό θα ήταν όμως να μειωθεί το μέγεθός της (ειδικότερα ως προς το πλάτος της) γιατί σε monitor μικρότερου μεγέθους δυσκολεύει η πλοήγηση με τις μπάρες κύλισης.

RE: Leoforeia.gr Forum² - Σχολιασμος - abc - 15-11-2010

(14-11-2010, 01:49 AM)Paul:) Έγραψε: Γράφω εδώ αν και αφορά γενικά την σελίδα... Πιστεύω ότι η μπαρα του facebook που μπήκε στα αριστερά δυσκολεύει τρομερά τον χρήστη να περιηγηθεί...

Συμφωνώ απόλυτα. Άσε που στην δουλειά μπλοκάρουν το facebook και έτσι χάνω το 20% της σελίδας για να λέει "Web Page Blocked"!

RE: Leoforeia.gr Forum² - Σχολιασμος - Cmaniac - 15-11-2010

Η πλαινη μπαρα εχει πολυ διαφορετικη χρησιμοτητα απο αυτη που φαινεται αυτη τη στιγμη.

Απλα δεν εχω ολοκληρωσει την υλοποιηση ακομη. Το facebook ειναι ενα μονο κομματι της.

RE: Leoforeia.gr Forum² - Σχολιασμος - Paul - 15-11-2010

Μικρυνέ την όμως αν είναι δυνατό γιατί τώρα που δεν είμαι σπίτι και δουλεύω σε λάπτοπ με 17" δεν λέγεται πως φαίνεται... Υποθέτω και σε άλλους το ίδιο

RE: Leoforeia.gr Forum² - Σχολιασμος - Cmaniac - 15-11-2010

(15-11-2010, 04:22 PM)Paul:) Έγραψε: Μικρυνέ την όμως αν είναι δυνατό γιατί τώρα που δεν είμαι σπίτι και δουλεύω σε λάπτοπ με 17" δεν λέγεται πως φαίνεται... Υποθέτω και σε άλλους το ίδιο

Επειδη το εχω δοκιμασει και σε αρκετες αναλυσεις, μηπως φταιει το προγραμμα περιηγησης? Με ποιον browser εισαι?

Πιο κατω θα δεις πως ειναι σχεδιασμενο να φαινεται