![]() |
|
Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΟΣΥ & λοιπών παρόχων - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα - 2026 - Εκτυπώσιμη Έκδοση +- Leoforeia.gr | Forum (https://leoforeia.gr/forum) +-- Συζήτηση: Αστικές Συγκοινωνίες (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- Συζήτηση: Αστικές Συγκοινωνίες Αθηνών (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=13) +---- Συζήτηση: Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ.) (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=14) +---- Θέμα: Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΟΣΥ & λοιπών παρόχων - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα - 2026 (/showthread.php?tid=9364) |
RE: Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΟΣΥ & λοιπών παρόχων - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα - 2026 - ecoj - 12-08-2026 Δεν ξέρω τι έγραφαν το 2019 αλλά ποτέ δεν ήταν θέμα έλλειψης λεωφορείων η συνεχής αραίωση δρομολογίων. Είναι θέμα έλλειψης οδηγών και γι' αυτό παραμένει άλυτο παρά τα τόσα καινούρια λεωφορεία που έφεραν. Η διαφορά είναι ότι τώρα έχουν μπει και οι χρόνοι διαδρομής στην αξίωση λόγω της ανατάσχετης αύξησης της κίνησης στους δρόμους με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης έχει συμβεί αρκτές φορές εδώ στο φορούμ να αποδοκιμαστεί κάποιος που διαμαρτύρεται για τις συχνόητες και αυτοί που τον αποδοκίμασαν να καταλήξουν να διαμαρτύρονται οι ίδιοι αργότερα με σωρεία ποστ για συχνότητες, χρόνους διαδρομής κλπ. RE: Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΟΣΥ & λοιπών παρόχων - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα - 2026 - ecoj - 27-08-2026 Η τηλεματική πάντως σήμερα όλη μέρα δεν... RE: Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΟΣΥ & λοιπών παρόχων - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα - 2026 - ecoj - 28-08-2026 Και συνεχίζει να μην λειτουργεί. Χτες έγραφαν τα άρθρα ότι θα φτιαχτεί εντός ημέρας αλλα το πρόβλημα προφανώς είναι μεγαλύτερο. Αν απο βδομάδα μπει θερινό 1 χωρίς να έχει φτιαχτεί θα υπάρχει σοβαρό θέμα. RE: Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΟΣΥ & λοιπών παρόχων - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλ... - Citaro - 28-08-2026 (28-08-2026, 10:19 AM)ecoj Έγραψε: Και συνεχίζει να μην λειτουργεί. Χτες έγραφαν τα άρθρα ότι θα φτιαχτεί εντός ημέρας αλλα το πρόβλημα προφανώς είναι μεγαλύτερο.Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει πρόβλημα με το κεντρικό server ... RE: Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΟΣΥ & λοιπών παρόχων - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα - 2026 - Larioupol - 28-08-2026 Το απόγευμα πάντως παραδόξως έδειχνε αφίξεις και φαινόταν σχετικά ακριβείς (Ιλίσια). Παρόλα αυτά, καμία άλλη εφαρμογή δεν δούλευε και καμία δε δουλεύει για 2 μέρες τώρα, το οποίο είναι τραγικό για μια πόλη 3 εκατομμυρίων κατοίκων RE: Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΟΣΥ & λοιπών παρόχων - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα - 2026 - Larioupol - 29-08-2026 Εγώ δεν καταλαβαίνω αφού έπεσε η τηλεματική, γιατί δεν σκέφτηκε κάποιος φωστήρας να υπάρχει το πρόγραμμα δρομολογίων αναρτημένο στην ιστοσελίδα, έστω για εκείνες τις ημέρες, ώστε να μη πηγαίνουμε ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ να περιμένουμε το λεωφορείο RE: Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΟΣΥ & λοιπών παρόχων - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα - 2026 - Man Lion's city - 29-08-2026 Δοκίμασε να κλείσεις δεδομένα και wifi, εμένα έτσι μου τα δείχνει κανονικά στην εφαρμογή και ας μην είναι το ημερήσιο αλλά δεν μου έτυχε κάτι απρόοπτο. Όταν μπει το Θερινό θα έχουμε θέμα RE: Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΟΣΥ & λοιπών παρόχων - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα - 2026 - Costpap - 30-08-2026 Εμένα πάντως στην έκδοση 1.2.13 (1) για iOS δεν δουλεύει αυτό με τα κλειστά δεδομένα και WiFi, αν τα κλείσω και μπω μου λέει ότι η εφαρμογή δεν δύναται να δουλέψει χωρίς αυτά. Και όταν μπαίνω με αυτά ενεργοποιημένα μου βγάζει το κλασικό μήνυμα που έχουμε δει όλοι μας στα ρεπορτάζ. RE: Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΟΣΥ & λοιπών παρόχων - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα - 2026 - Larioupol - 30-08-2026 (30-08-2026, 03:22 AM)Costpap Έγραψε: Εμένα πάντως στην έκδοση 1.2.13 (1) για iOS δεν δουλεύει αυτό με τα κλειστά δεδομένα και WiFi, αν τα κλείσω και μπω μου λέει ότι η εφαρμογή δεν δύναται να δουλέψει χωρίς αυτά. Και όταν μπαίνω με αυτά ενεργοποιημένα μου βγάζει το κλασικό μήνυμα που έχουμε δει όλοι μας στα ρεπορτάζ.Ακριβώς το ίδιο θέμα! Το καλό που τους θέλω όταν φτιαχτεί με το καλό να υπάρχει πάντα ένα backup στην ιστοσελίδα τους με τα προγράμματα γιατί έχει πάει η κατάσταση σε ακραίο βαθμό RE: Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΟΣΥ & λοιπών παρόχων - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα - 2026 - Costpap - 30-08-2026 Έχει επανέλθει εδώ και λίγη ώρα η τηλεματική, περισσότερες πληροφορίες στο αντίστοιχο thread. |