Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [trikalinanea] Πρωτοφανές επεισόδιο στη λαϊκή αγορά
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Οδηγός του Αστικού ΚΤΕΛ δάγκωσε... νεαρό στη μύτη (!) γιατί εμπόδιζε με το αυτοκίνητο τη διέλευση λεωφορείου


Ήταν να το δούμε κι’ αυτό στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων. Οδηγός αστικού λεωφορείου επιτέθηκε και δάγκωσε νεαρό γιο μικροπωλητή στη μύτη!

Ακούγεται απίστευτο, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό και δείχνει ότι το κλίμα που υπάρχει μεταξύ παραγωγών της λαϊκής αγοράς και οδηγών του Αστικού ΚΤΕΛ, συνεχίζει να είναι πολεμικό.

Δεν πέρασε λίγος καιρός από τα θερμά επεισόδια που σημειώθηκαν στο χώρο της λαϊκής αγοράς πίσω από τη Νομαρχία, όταν τότε παραγωγοί και μικροπωλητές πιάστηκαν στα χέρια με εργαζόμενους και μετόχους του Αστικού.

Το χθεσινό πρωτοφανές επεισόδιο έγινε το πρωί, όταν οδηγός λεωφορείου διαπληκτίστηκε με έναν νεαρό που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στο χώρο της λαϊκής.

Ο οδηγός του λεωφορείου, σύμφωνα με τις μαρτυρίες μικροπωλητών και παραγωγών που βρίσκονταν κοντά στο σημείο, ζήτησε από το νεαρό να μετακινήσει το αυτοκίνητό του προκειμένου να στρίψει το λεωφορείο.
Όταν ο νεαρός πλησίασε την πόρτα του οδηγού του λεωφορείου για να διαμαρτυρηθεί για τον τόνο της φωνής του αλλά και να ζητήσει, όπως ο ίδιος είπε στο «ζυγό», να κάνει λίγο πίσω το λεωφορείο για να βγει, ο δεύτερος απρόκλητα του δάγκωσε τη μύτη.

Ο νεαρός συγκρατήθηκε από μικροπωλητές και παραγωγούς και έτσι δεν είχαμε συνέχεια στο επεισόδιο, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον... δαγκωμένο στο Νοσοκομείο Τρικάλων για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Από την πλευρά του θύματος κλήθηκε η αστυνομία και θα κατατεθεί μήνυση σε βάρος του οδηγού, που φαίνεται πως έσπευσε να εξαφανιστεί μέχρι την παρέλευση της διαδικασίας του αυτοφώρου.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά διαπιστώνεται πως η απόφαση να λειτουργήσουν στο χώρο πίσω από τη Νομαρχία αφετηρίες του Αστικού ΚΤΕΛ, ενώ την ίδια ώρα σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται και οι πάγκοι της λαϊκής αγοράς, ήταν εντελώς άστοχη.

Η παρέμβαση του Δήμου Τρικκαίων και της Νομαρχίας θα πρέπει να είναι άμεση για την επίλυση του προβλήματος, αφού εκφράζονται φόβοι ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τα επεισόδια μεταξύ μικροπωλητών και οδηγών λεωφορείων θα είναι στην καθημερινή διάταξη.

Βέβαια από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής αναφέρεται ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι ορισμένοι παραγωγοί και μικροπωλητές βγάζουν τους πάγκους τους σε σημεία για τα οποία δεν έχουν άδεια, παρεμποδίζοντας έτσι την ομαλή κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων.