Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Η αλήθεια είναι ότι μιλούσα και για τα 3 ακυρωτικά του οχήματος οπότε δεν νομίζω να είναι λόγο βλάβης, καθώς θα επηρεαζόταν μόνο το χαλασμένο και όχι όλα. Το να μπήκαν εξ αποστάσεως από τεχνικούς σε φάση συντήρησης και ενώ το όχημα βρίσκεται σε δρομολόγιο μου φαίνεται απίθανο. Γνωρίζω ότι μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν από τους οδηγούς ωστόσο και το γεγονός ότι δεν ακούει κανέναν να επικυρώνει κόμιστρο σε συνδυασμό με την οθόνη του οδηγού που όσο μπόρεσα να δω έγραφε 0 επικυρώσεις νομίζω περιορίζουν το ενδεχόμενου του οδηγός να το ξεχάσει.
Να σημειωθεί ότι η τηλεματική λειτουργούσε κανονικά, αν και υποθέτω πως τα δύο συστήματα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους (η οθόνη πάνω απτον οδηγό η τηλεματική και η οθόνη στα δεξιά του το ΑΣΣΚ).
Πάντως παρότι έχει εφαρμοστεί η τραπεζική κάρτα ως εισιτήριο στα μέσα έχω να πω ένα μικρό σχόλιο πως περά από τον ΟΑΣΑ καμία τράπεζα δεν προώθησε αυτήν την κίνηση την ίδια στιγμή που το έκανε με άλλα όπως iris, pos, κλπ. Δηλαδή τι εννοώ εφόσον μιλάμε για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του οργανισμού αλλά και κάτι που προβληματίζει τις τράπεζες και αναφέρεται συνεχώς η ψηφιακή μετάβαση και η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση που πλέον χρεωνομαστε υποτίθεται το ανακυκλωμένο πλαστικό μιας τραπεζικής κάρτας δεν έχω δει να λανσάρουν πρόγραμμα επιβράβευσης στα αντίστοιχα που υπάρχουν για να ενισχύσουν πχ την χρήση της κάρτας ως εισητηριο ή την αγορά πάνω από ενός κομίστρου ή φόρτιση κάρτας του δικτύου του ΟΑΣΑ ούτε ακόμα έχει επίσης προστεθεί η δυνατότητα προσθήκης της κάρτας του ΟΑΣΑ στο Google wallet όπως στο εξωτερικό!!! Και τελευταίο ακόμα για ηλεκτρονική αγορά ή φόρτιση κάρτας πρέπει να πας να ενεργοποιήσεις την αγορά σε μηχάνημα πριν χτυπήσεις την κάρτα στα εκδοτήρια...
Εγώ πάντως έχω να προτείνω το εξής.Μιας και προχώρησε το θέμα με την εφαρμογή των τραπεζικών καρτών θα μπορούσε επιτέλους να συνδεθεί στο πορτοφόλι της Google και της apple η κάρτα του ΟΑΣΑ και να φορτίζεται αυτόματα από το app ή την ιστοσελίδα χωρίς κιόλας την έγκριση μετά την αγορά στα εκδοτήρια μηχανήματα