Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [cretalive.gr] Ηράκλειο: Στις φλόγες λεωφορείο, στο κέντρο της πόλης!
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
[attachment=289]

Εγκαίρως βγήκαν από το όχημα όλοι οι επιβάτες

Στις φλόγες τυλίχτηκε, υπό άγνωστες συνθήκες, ένα λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ, στην πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο του Ηρακλείου, λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι.

Αμέσως οι επιβάτες του οχήματος βγήκαν έξω ενώ αμέσως έσπευσε η πυροσβεστική που έσβησε τις φλόγες που τύλιξαν το λεωφορείο προκαλώντας αναστάτωση και τρόμο στους διερχόμενους πολίτες.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου Καλλέργο Βουλγαράκη η πυρκαγιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.

"Ο οδηγός διατήρησε τη ψυχραιμία του καθώς είχε αντιληφθεί τις φλόγες την ώρα που έστριβε από την Αβέρωφ με κατεύθυνση προς τη στάση του λεωφορείου στην Πλατεία Ελευθερίας. Όλοι οι επιβάτες κατέβηκαν με ασφάλεια από το λεωφορείο", εξηγεί ο κ. Βουλγαράκης.

Στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν διμοιρία της ΕΛΑΣ που φρόντισε να διακόψει την κυκλοφορία και να απομακρύνει με ασφάλεια τους πεζούς. Μάλιστα, κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά μέχρι να φθάσουν τα Πυροσβεστικά οχήματα.

Ιδιαίτερη προσοχή συνίσταται στους οδηγούς - κυρίως δικύκλων - λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου από το νερό και ποσότητα καυσίμου.

Πηγή κειμένου και φωτογραφιών: cretalive.gr
[attachment=290][attachment=291][attachment=292][attachment=293][attachment=294][attachment=295][attachment=296][attachment=297][attachment=298][attachment=299][attachment=300][attachment=301][attachment=302][attachment=303]