Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Ποιοι τύποι τρόλεϊ κυκλοφορούν - 2016
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σελίδες: 1 2 3 4
(29-07-2016, 02:53 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: [ -> ]Η προμετωπίδα που έχει ένα τρόλεϊ δεν είναι πάντα ενδεικτική της γραμμές που έχει δρομολογηθεί. Σε ποιο σημείο το είδες;

Στο τέρμα της Πατησίων, εμφανίστηκε ξαφνικά στην στροφή για να τερματίσει. Δεν έχω φωτογραφία επειδή το λεωφορείο για το σπίτι μου ήρθε αμέσως.
(29-07-2016, 02:58 PM)tomasxouliaras Έγραψε: [ -> ]Στο τέρμα της Πατησίων, εμφανίστηκε ξαφνικά στην στροφή για να τερματίσει. Δεν έχω φωτογραφία επειδή το λεωφορείο για το σπίτι μου ήρθε αμέσως.
Θα μπορούσε να ήταν δρομολογημένο στην 3 ή στην 14 και να είχε πάρει εντολή να τερματίσει στα Άνω Πατήσια. Είναι αρκετά συνηθισμένο σε τρόλεϊ να μπαίνει διαφορετική προμετωπίδα από αυτή της γραμμής στην οποία έχει δρομολογηθεί αν ακολουθεί τροποποιημένο δρομολόγιο.
(29-07-2016, 03:41 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: [ -> ]Θα μπορούσε να ήταν δρομολογημένο στην 3 ή στην 14 και να είχε πάρει εντολή να τερματίσει στα Άνω Πατήσια. Είναι αρκετά συνηθισμένο σε τρόλεϊ να μπαίνει διαφορετική προμετωπίδα από αυτή της γραμμής στην οποία έχει δρομολογηθεί αν ακολουθεί τροποποιημένο δρομολόγιο.

Θα μπορούσε, αλλά ακόμα και μέχρι πριν λίγο ήταν δρομολογημένο στο 11.
Το #9005 σήμερα είναι δρομολογημένο στο 3. Μπορεί το πρωί για κάποιο λόγο να χρειάστηκε να αναστρέψει στα Άνω Πατήσια αντί για τη Ν. Φιλαδέλφεια (πιθανόν λόγω καθυστέρησης) και ο οδηγός του να έβαλε στην τηλεματική το 11, αφού ουσιαστικά τη διαδρομή του θα ακολουθούσε. Απλά μετά είτε δεν το άλλαξε σε 3 είτε κόλλησε και στο τμήμα που έχουν κοινή διαδρομή με το 11 εμφανίζεται σαν κανονικά δρομολογημένο στην τηλεματική.
(29-07-2016, 05:58 PM)mercedes elbo Έγραψε: [ -> ]Το #9005 σήμερα είναι δρομολογημένο στο 3. Μπορεί το πρωί για κάποιο λόγο να χρειάστηκε να αναστρέψει στα Άνω Πατήσια αντί για τη Ν. Φιλαδέλφεια (πιθανόν λόγω καθυστέρησης) και ο οδηγός του να έβαλε στην τηλεματική το 11, αφού ουσιαστικά τη διαδρομή του θα ακολουθούσε. Απλά μετά είτε δεν το άλλαξε σε 3 είτε κόλλησε και στο τμήμα που έχουν κοινή διαδρομή με το 11 εμφανίζεται σαν κανονικά δρομολογημένο στην τηλεματική.

Το να μην έχει αλλάξει ο οδηγός την διαδρομή μπορεί να είναι ένα πιθανό σενάριο... Ηλίθιο μεν αλλά πιθανό. Το "σύστημα" ΔΕΝ κολλάει, αυτό που μπορεί να κολλήσει είναι το τερματικό του αυτοκινήτου το οποίο και επανέρχεται πάνοτε κάνοντας ένα reset το όχημα. Το ότι βέβαια by default είναι προγραμματισμένο να παίρνει την εντολή από το controller της προμετωπίδας και όχι manually πραγματικά με ξεπερνά... Άλλο ένα χαρακτηριστικό του ανέκδοτου που λέγεται "Τηλεματική Σ.Α."...
Το Vanhool #7101 στην Πλατεία Κολιάτσου προς Φιλαδελφεια με προμετωπίδα της γραμμής 3!
Το vanhoolακι #7041 στο 3!
Το Neoplanaki #8028 στο 10.
Χτες το 7034 στην 5 για 1,5 δρομολόγιο (2300 από Τζιτζιφιες τελευταίο)
Σήμερα κυκλοφορεί το #7085 στο 3.
Σελίδες: 1 2 3 4