Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Trip Report
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Ο τίτλος του θέματος είναι δανεισμένος από το αντίστοιχο topic του forum της Amnizia (οι τρενόφιλοι σίγουρα το ξέρετε):
Πρακτικά ο λόγος ύπαρξης αυτού του θέματος είναι η αναφορά διάφορων διαδρομών που έχουμε κάνει, είτε για να γνωρίσουμε νέες γραμμές, είτε γιατί έτσι μας αρέσει! Πρακτικά εδώ μπαίνουν όσα δεν χωράνε στην ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και στο ποιοι τύποι οχημάτων κυκλοφορούν.
Αρχίζω με τη δική μου περιήγηση σήμερα στα Ν. Προάστια.
18:05 επιβίβαση για crash test στο νέο 155 από το τέρμα στην πλ. Παραθύρα. Μαζί με μένα μπαίνει άλλος ένας επιβάτης και ο οδηγός.
18:11 αναχώρηση με βάση το ρολόι μου του Solaris #66 (λείπει ένα 6ρι, δεν πήγε στον Βοτανικό η γραμμή Tongue )
Από την Aγ. Μαρίνα (πλ. Ανεξαρτησίας και Γεφυράκι) άλλοι 2 επιβάτες με τον επόμενο να επιβιβάζεται στο Τέρμα του 218. Ο τελευταίος κατεβαίνει λίγο μετά στο Γυμναστήριο της Ηλιούπολης (ομώνυμη στάση) και το λεωφορείο παραμένει με 1 επιβάτη (τον υποφαινόμενο) μέχρι το Στ. Αλίμου (Κοντοπήγαδο). 5 νέοι επιβάτες επιβιβάζονται φτάνοντας τους συνολικούς επιβάτες της γραμμής στους 9!!!! Καμία νέα επιβίβαση μέχρι τη στάση Αεροπορία που κατέβηκα λάθος (ενώ έπρεπε να κατέβω στην επόμενη 1η αεροπορίας ROFL ) Άφιξη στην Αεροπορία στις 18:33, άρα το πολύ 18:36 ήταν μέσα στο Α/Σ
. Επίσημος χρόνος διαδρομής 45' Χρόνος διαδρομής το απόγευμα 25'
Πήγα μετά να πάρω το 142, για να το δώ κι αυτό (σήμερα είχε το Solaris #605), αλλά περίμενα σε λάθος στάση και το έχασα (περίμενα στην 5η Αλίμου, ενώ το 142 έρχεται από Τιτάνων.) Όταν το συνειδητοποίησα, είχε ήδη περάσει και δεν είχα υπομονή 40' για το επόμενο, οπότε πήρα το Β1 για να με κατεβάσει μέχρι την Παραλιακή, ενώ πέτυχα και το #224 Ν1 με διαφημίσεις στο 140.
Το Β2 ξεκίνησε από Αγ. Κοσμά με ωραιότατη νταλίκα GN την #579 στις 19:31. Είχε αρκετό κόσμο για να δικαιόλογήσει νταλίκα και στην αρχή της Συγγρού γέμισε, όχι ασφυκτικά, αλλά αρκετά για να μη χωράμε σε Ν1.
Άφιξη στην Ακαδημία στις 20:06.
Έτσι είχε κάνει σχεδόν όλο το δρομολόγιο του Α2