Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Καθημερινή] Πυροβόλησαν και σκότωσαν 52χρονο φαρμακοποιό στου Ρέντη
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Το θάνατο βρήκε το μεσημέρι 52χρονος φαρμακοποιός, στη συμβολή των οδών Νικολαϊδη και Περικλέους στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, μετά το επίθεση με πυροβόλο όπλο.

Στη ληστεία ως κινήτρου για τη δολοφονία του 52χρονου φαρμακοποιού, Σπύρου Πουκαμισά, πατέρα δύο παιδιών, στου Ρέντη, συγκλίνουν όλες οι ως τώρα πληροφορίες της Αστυνομίας, από την οποία δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για το αιματηρό περιστατικό, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται.

Πάντως, για την ώρα γίνεται λόγος για δύο άτομα που επιχείρησαν να αποσπάσουν με βία από τον 52χρονο τσάντα με άγνωστο ποσό χρημάτων, αλλά όταν εκείνος αντιστάθηκε, αυτοί τον πυροβόλησαν και σύμφωνα με μαρτυρίες διέφυγαν ένα κίτρινο ΙΧ αυτοκίνητο γαλλικής μάρκας.

Το θύμα φέρεται να έχει βληθεί με τρεις σφαίρες των εννέα χιλιοστών.

Σύμφωνα, πάντως, με τους αστυνομικούς, ο 52χρονος φαρμακοποιός, μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, δεν είχε οικονομικές εκκρεμότητες και επομένως, από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο προσωπικών διαφορών με τους δράστες.

Δήλωση του προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θ. Αμπατζόγλου

Συγκλονισμένος δήλωσε από την άνανδρη δολοφονία του φαρμακοποιού μέλους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, Σπύρου Πουκαμισά, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

«Ο φαρμακευτικός κόσμος θρηνεί σήμερα έναν αγωνιστή φαρμακοποιό και έναν εξαίρετο οικογενειάρχη» δήλωσε ο κ. Αμπατζόγλου, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του και ζητώντας τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των αδίστακτων δολοφόνων.

Πηγή: ΑΜΠΕ