Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [NewsBomb] «Δωράκι» της ΔΕΗ ύψους 330.000 ευρώ
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Μπορεί τα οικονομικά της επιχείρησης να βρίσκονται στο... κόκκινο, όμως η ΔΕΗ δεν διστάζει να προχωρήσει σε χορηγία ύψους 330.000 ευρώ.

Κι ενώ τις προηγούμενες ημέρες, η διοίκηση της ΔΕΗ υποστήριζε ότι βρίσκεται προ στάσης πληρωμών, ένα έγγραφο με ημερομηνία 24 Μαΐου 2012 αναφέρει ότι η επιχείρηση αποφάσισε να χορηγήσει τον Αθλητικό Όμιλο Κύμης για την περίοδο 2012-2014 με ποσό 330.000 ευρώ.

Σε δημοσίευμά της, η εφημερίδα «Real News» αναφέρει ότι στο συγκεκριμένο αθλητικό σωματείο, παράγοντας είναι συγγενής με τον δήμαρχο της περιοχής.

Η ΔΕΗ αναφέρει στην απόφαση ότι θα στηρίξει το σύλλογο στα πλαίσια της συνεργασίας με τις τοπικές κοινωνίες Αλιβερίου - Κύμης για τον εξηλεκτρισμό της χώρας.

«Την ώρα που η ΔΕΗ δεν πληρώνει στο δήμο μας, στον οποίο διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια εργοστάσιο, τα τιμολόγια των απολογιστικών εργασιών για την καθαριότητα, έρχεται να χρηματοδοτήσει για πολλοστή φορά ένα αθλητικό σωματείο που καμία σχέση δεν έχει με το δήμο» δήλωσε στην εφημερίδα ο κ. Γιάννης Σαγιάννης, επικεφαλής δημοτικής παράταξης.

Η συμφωνία προβλέπει ότι τα χρήματα θα δοθούν σταδιακά από τον προϋπολογισμό εκμετάλλευσης της ΔΕΣΕ και ότι η επιχείρηση θα τύχει αντισταθμιστικών οφειλών προβολής. Δηλαδή, ότι η ΔΕΗ θα διαφημιστεί από τον Α.Ο. Κύμης.