Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Το Βήμα] Ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Συνελήφθη μετά από καταγγελία του πατέρα του θύματος

Ένας 34χρονος ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη και ανακρίνεται από την Αστυνομία με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου.

Ο ανθυπασπιστής υπηρετούσε τη μοίρα ΓΕΑ και συνελήφθη από αστυνομικούς το μεσημέρι της Τετάρτης καθώς ο πατέρας του 16χρονου ανηλίκου κατήγγειλε τον βιασμό στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στρατιωτικός είχε γνωρίσει το ανήλικο αγόρι μέσω ιστοσελίδας και μετά από κάποιο διάστημα κατάφερε να το πείσει να πάει στο σπίτι του στην Παλλήνη. Εκεί συνέλαβαν οι αστυνομικοί τον ανθυπασπιστή. Στην Πολεμική Αεροπορία αναμένουν το αποτέλεσμα της ανάκρισης για να προχωρήσουν εφόσον χρειαστεί σε πειθαρχικά μέτρα.
Απαγχονισμένος βρέθηκε στις 7:30 σήμερα το πρωί στο χώρο κράτησης του στην αερονομία, ο 34χρονος ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας, Κ. Μ. , που κατηγορείτο για διακίνηση πορνογραφικού υλικού και για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, μετά από καταγγελία του πατέρα του τελευταίου.

Επί τόπου έφθασε συνεργείο της ελληνικής αστυνομίας για εξερεύνηση του χώρου ώστε να συγκεντρώσει στοιχεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.Παράλληλα ο αρμόδιος στρατιωτικός εισαγγελέας διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.