Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Έθνος] Στάση εργασίας αύριο 11.00 - 15.00 σε Μετρό & ΗΣΑΠ
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Χωρίς Μετρό και Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο θα μείνει αύριο η πρωτεύουσα από τις 11.00 το πρωί έως τις 15.00 μετά το μεσημέρι, λόγω στάσης εργασίας των ηλεκτροδηγών.

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται προκειμένου τα μέλη των σωματείων τους να συμμετάσχουν στις γενικές συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν.
Ειλικρινά, δεν έχω κάτι με τους εργαζόμενους, αλλά στις γενικές συνελεύσεις θα συμμετέχουν όλοι οι ηλεκτροδηγοί; Δε νομίζω.
Γιατί, λοιπόν, δε λαμβάνονταν μια απόφαση τις ώρες αυτές να διατεθούν 6 οδηγοί στην "πράσινη" γραμμή (1|ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ), 2 οδηγοί στην "κόκκινη" γραμμή (2|ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) και 3 οδηγοί στη "μπλε" γραμμή (3|ΑΙΓΑΛΕΩ-ΔΟΥΚ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ) για να υπάρχουν δρομολόγια έστω ανά 20';
Είναι κάτι τόσο απλό και θα βοηθούσε ώστε να μην επιβαρύνονται δραματικά και οι λεωφορειακές γραμμές, καθώς, για παράδειγμα, τα Νότια προάστια (Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Γλυφάδα) θα έχουν πρόσβαση προς το κέντρο τις ώρες αυτές μόνο με τα Α3/Α4/Β3 που φυσικά τα λεωφορεία θα κυκλοφορούν υπερπλήρη.