Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Newskosmos.com] Προαστιακός για την ΒΙ.ΠΕ Πάτρας
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Μέχρι τα Καμίνια θα φθάνει τον προσεχή Μάιο, ο προαστιακός σιδηρόδρομος, προκειμένου να εξυπηρετεί και τους εργαζομένους της Βιομηχανικής περιοχής.

Το θέμα συζητήθηκε στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στη Βιομηχανική Περιοχή, και αναζητείται τρόπος, με τον οποίο οι εργαζόμενοι θα φθάνουν μέχρι τις επιχειρήσεις στη ΒΙ.ΠΕ.

Όπως τονίστηκε, ο Σύνδεσμος των επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ, υποστηρίζει τη δράση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για επέκταση του προαστιακού, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία αναζήτησης οικονομικών προσφορών για τη λεωφορειακή σύνδεση με τη Βιομηχανική Περιοχή και την καθιέρωση ενιαίου εισιτηρίου, καθώς και την προώθηση των έργων υποδομής που πρέπει να γίνουν από τους αρμόδιους φορείς, για τη δημιουργία σταθμού αποβίβασης και επιβίβασης.

Παράλληλα, έγινε αναφορά στη λειτουργία ιατρείου και σταθμού Α΄ βοηθειών στη ΒΙ.ΠΕ., την ενίσχυση της καθαριότητας στην περιοχή, την πρωτοβουλία για την ασφάλεια των επιχειρήσεων, τη σήμανση, τον ηλεκτροφωτισμό, τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού και την ίδρυση Μουσείου Βιομηχανίας στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

πηγή: NewsKosmos.Com/www.zougla.gr