Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Λαός] Κατεβάζουν τιμές τα ραδιοταξί της Βέροιας
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Μια απόφαση ανακουφιστική για τον κόσμο και κυρίως για όσους χρησιμοποιούν συχνά ταξί, πήρε το Σωματείο ράδιο ταξί Βέροιας.

Όπως μας είπε λοιπόν ο πρόεδρος Στέλιος Γεωργιάδης, η ελάχιστη μίσθωση των 3,40, από την πιάτσα, ισχύει κανονικά ενώ καταργείται το 1,90 της τηλεφωνικής κλήσης του ραδιοταξί.

Άρα ακόμα και αν καλέσουμε ταξί από το σπίτι ή όπου βρισκόμαστε στην πόλη θα πληρώσουμε μόνο την ελάχιστη μίσθωση των 3,40 και όχι 5,30 όπως ίσχυε.

Επίσης μετά τις 12 το βράδυ και έως τις 5 το πρωί, η διπλή ταρίφα καταργείται ενώ αλλάζει και η διπλή τιμή της περιμετρικής η οποία «ανοίγει» στα περισσότερα χιλιόμετρα. Δηλαδή, η διπλή ταρίφα ενώ έμπαινε π.χ. μετά τη γέφυρα των σφαγείων, τώρα θα μπαίνει από το ύψος των Πολυκλαδικών Λυκείων και μετά, ενώ για το Νοσοκομείο, ενώ έμπαινε στο φόρο Παπάγου από σήμερα θα μπαίνει από το ύψος του Άλσους. Στο σύνολό τους, όπως τονίζει ο κ. Γεωργιάδης, οι μειώσεις φτάνουν στο 38% και η απόφαση των ταξιτζήδων της Βέροιας, ήταν ομόφωνη και ευθυγραμμισμένη στα νέα οικονομικά δεδομένα.