Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Το Βήμα] Λονδίνο: άντρας έσπρωξε 23χρονη στις γραμμές του μετρό
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες παρακολούθησης

Για ασήμαντη αφορμή άνδρας έσπρωξε στις γραμμές του μετρό του Λονδίνου 23χρονη γυναίκα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει σοβαρά η ζωή της.

Το περιστατικό, που συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο, καταγράφηκε από τις κάμερες παρακολούθησης του μετρό και παρουσιάστηκε πρόσφατα από το ντοκυμαντέρ του BBC «The Tube».

Το θύμα είχε μια σύντομη συνομιλία με τον δράστη και όπως αναφέρεται οι δυό τους τσακώθηκαν για το καπέλο του άνδρα - ο οποίος όμως δεν διακρίνεται στις φωτογραφίες ή στο βίντεο.

Στη συνέχεια ο άνδρας, ο οποίος διέφυγε και καταζητείται από τις Αρχές, γύρισε προς τη γυναίκα και την έσπρωξε με δύναμη στις γραμμές του μετρό.

Η κοπέλα γλίτωσε από το διερχόμενο τρένο την τελευταία στιγμή, αφού οι υπόλοιποι επιβάτες κατάφεραν να την τραβήξουν πίσω στην αποβάθρα.

Τα τραύματά της ήταν τόσα πολλά που οι αυτόπτες μάρτυρες νόμισαν ότι ο άνδρας την είχε μαχαιρώσει. Ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει, παρά τις προσπάθειές τους να τον πιάσουν.

Η αστυνομία περιγράφει τον δράστη ως έναν «καλοντυμένο, αδύνατο» άνδρα γύρω στα 40, με ευρωπαϊκή προφορά».

Αμέσως μετά το περιστατικό η κυκλοφορία στο μετρό διακόπηκε και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από την πτώση στις ράγες.

Δείτε το βίντεο εδώ: http://www.dailymail.co.uk/news/article-...racks.html