Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Ημερησία] Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πήρε άδεια τουριστικού γραφείου!
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
«Στροφή» στις σχολικές εκδρομές και στον εγχώριο τουρισμό επιχειρεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία έχει ήδη πάρει άδεια τουριστικού γραφείου. Όπως τονίζουν στελέχη, έχουν συσταθεί πρακτορεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βόλο προσφέροντας ελκυστικά πακέτα για σχολικές εκδρομές, σε συνεργασία με ιδιώτες, για διάφορους προορισμούς ανά την Ελλάδα τόσο από την Αθήνα όσο και από τη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο αυτό προωθείται και η επαναφορά της γραμμής της Φλώρινας, η οποία είχε κοπεί οριακά. Ήδη έχει γίνει συνεννόηση με τις τοπικές αρχές, ώστε όλες οι εκδρομές των σχολείων του νομού να εκτελούνται μόνο με το σιδηρόδρομο. Η εταιρεία σε συνεργασία με τους δήμους θα βάζει λεωφορεία που θα πραγματοποιούν εκδρομές στις Πρέσπες κλπ.

Τρένα

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δίνει μεγάλη έμφαση στα τουριστικά τρένα, όπως αυτό του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα, του Πηλίου και του Κατάκολου, αλλά και το ολοκαίνουριο snow train στον Παρνασσό, μια νέα γραμμή που ξεκινά η εταιρεία σε συνεργασία με το Σύλλογο Επαγγελματιών Πολυδρόσου Παρνασσού, το οποίο θα ξεκινάει από Σταθμό Λαρίσης και θα φτάνει στον Παρνασσό με ένα πολύ ελκυστικό πακέτο τιμών.
Πάμε που πάμε χάλια ας έρθει και η ΤΡΕΝΟΣΕ να μας αποτελειώσει!!!