Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Newsbeast.gr] Ξυλοκόπησαν οδηγό ταξί επειδή δεν σταμάτησε να τους πάρει
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Πρωτοφανές περιστατικό στο κέντρο της Πάτρας

Δεν πίστευαν στα μάτια τους περαστικοί σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, οι οποίο έγιναν μάρτυρες ενός βίαιου περιστατικού με θύμα έναν οδηγό ταξί. Τον άτυχο άνδρα ξυλοκόπησαν αλύπητα δύο άγνωστοι, επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα που του έκαναν. Τα γεγονότα, όπως μας τα μετέφερε αυτόπτης μάρτυρας και τα δημοσιεύει το thebest, έχουν περίπου ως εξής:

Δύο νεαροί έκαναν μια χειρονομία, μάλλον για να σταματήσει, σε έναν οδηγό ταξί. Εκείνος ωστόσο προσπέρασε. Οι νεαροί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του ταξί, χτυπώντας το. Τότε ο ταξιτζής σταμάτησε για να δει τι είχε συμβεί. Βγήκε από το όχημα και οι δύο άρχισαν να τον προπηλακίζουν στην αρχή λεκτικά. Κουβέντα στην κουβέντα, η ένταση μεγάλωσε και ξαφνικά οι δράστες επιτέθηκαν στον οδηγό χτυπώντας τον αλύπητα.

Μάταια προσπάθησαν περαστικοί να τους σταματήσουν. Οι δύο νεαροί συνέχισαν να ξυλοκοπούν τον ταξιτζή, ο οποίος πλέον αιμορραγούσε. Βλέποντας ότι δεν έχουν πρόθεση να σταματήσουν, η κοπέλα που βρισκόταν ήδη μέσα στο ταξί, άρχισε να απειλεί πως θα καλέσει άμεσα την Αστυνομία.

Μόνο τότε οι δράστες θορυβήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή. Ο άτυχος οδηγός ταξί μπήκε στο όχημά του και αποχώρησε προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες και να συνέλθει από το σοκ που υπέστη.