Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Πρώτο Θέμα] Β.Καρολίνα: Γυναίκα οδηγός λεωφορείου έσωσε έξι μαθητές!
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Λίγα λεπτά προτού εκραγεί…

Απίστευτο μεγαλείο ψυχής έδειξε μια 37χρονη οδηγός σχολικού λεωφορείου, η Lindora Richardson, η οποία κατάφερε να σώσει έξι μικρά παιδιά, λίγα λεπτά προτού το όχημα, που είχε τυλιχθεί στις φλόγες, να εκραγεί! Το περιστατικό συνέβη στη Βόρεια Καρολίνα στις ΗΠΑ.

Το video δείχνει το λεωφορείο να έχει παραδοθεί στις φλόγες, ενώ ένας πυροσβέστης, χαμένος μέσα σε σύννεφα καπνού παλεύει να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο. Σύμφωνα με το CNN, η φωτιά εκδηλώθηκε την Τετάρτη την ώρα που η Lindora Richardson, μετέφερε έξι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Chantilly Montessori, στα σπίτια τους.

Η Richardson έβαλε τα παιδιά στο πίσω μέρος του λεωφορείου και τα έπιανε ένα ένα, καθώς πηδούσαν στο δρόμο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

«Δε θεωρώ τον εαυτό μου ως ήρωα. Εγώ απλώς έκανα τη δουλειά μου, αισθάνομαι πως οι μόνοι ήρωες είναι τα παιδιά», δήλωσε η οδηγός του λεωφορείου και πρόσθεσε: «Παρέμειναν ασφαλή και ήρεμα παρά την όλη κατάσταση, για αυτό και θεωρώ πως είναι ήρωες».

Η αιτία που το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες φαίνεται πώς ήταν αποτέλεσμα ενός προβλήματος του μοτέρ από το αερόθερμο.

Δείτε το video:

http://www.5min.com/Video/NC-Bus-Driver-...-517267674