Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Πρόοδος] Μήνυση σε βάρος οδηγού λεωφορείου του ΚΤΕΛ
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Μήνυση για ξυλοδαρμό 9χρονου μαθητή κατατέθηκε σε βάρος οδηγού λεωφορείου του ΚΤΕΛ στο Αστυνομικό Τμήμα Γεννάδιου.

Ο πατέρας του ανήλικου αγοριού υπέβαλε τη μήνυση προχθές το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα υποστηρίζοντας ότι ο οδηγός του λεωφορείου χαστούκισε τον μικρό δυνατά στο σβέρκο χωρίς κανένα λόγο.

Χθες αργά το μεσημέρι, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο οδηγός, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης κατά την επιστροφή των μαθητών από το δημοτικό σχολείο του Γεννάδιου στην Κατταβιά. Πρέπει να σημειωθεί ότι τη μεταφορά των μαθητών από την Κατταβιά και τα γύρω χωριά στο δημοτικό σχολείο στο Γεννάδιο την έχει αναλάβει το ΚΤΕΛ, αφού έχει συνάψει σύμβαση με το δήμο Ρόδου.

Όπως αναφέρεται στη μηνυτήρια αναφορά, ο οδηγός του λεωφορείου, ενοχλημένος από τα γέλια και τα παιχνίδια των μικρών παιδιών, σηκώθηκε από τη θέση του και χαστούκισε στο σβέρκο τον 9χρονο χωρίς να συντρέχει κανένας ουσιαστικός λόγος.

Οι γονείς του μικρού αγοριού θορυβήθηκαν μετά από το περιστατικό αυτό και μετέφεραν το παιδί για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια, ο πατέρας του μετέβη στο Αστυνομικό Σταθμό Γεννάδιου, όπου υπέβαλε τη μήνυση και χθες αργά το μεσημέρι εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο οδηγός του ΚΤΕΛ.