Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Radioargos.gr] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Η «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.», θα ήθελε να γνωστοποιήσει στο επιβατικό κοινό, ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στις συγκοινωνίες και για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών.

Η «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.» είχε την υποχρέωση να εκτελέσει κανονικά όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια, από την στιγμή που δεν υπήρχε αντίθετη ενημέρωση / οδηγία από τους υπεύθυνους φορείς, και, πιο συγκεκριμένα, από την ΔΕΣΕ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την Τροχαία και την «Εγνατία Οδό Α.Ε.».

Από τη στιγμή που η Διοίκηση της «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.», μετά από πολύωρη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση, ενημερώθηκε επίσημα για την διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο τμήμα της Εγνατίας Οδού, στο ύψος Κοίλων – Βατερού Κοζάνης, ανέστειλε όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια.

Η «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.» κατανοεί την δικαιολογημένη αγανάκτηση του επιβατικού κοινού και εκφράζει την λύπη της για την πολύωρη ταλαιπωρία του.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.» κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο, η ανεπίτρεπτη ολιγωρία και η έλλειψη συντονισμού όσων εμπλέκονται στην λειτουργία, συντήρηση και διαχείριση του οδικού άξονα της Εγνατίας Οδού, καθώς και η έλλειψη έγκαιρης σχετικής ενημέρωσης, επέφεραν πλήγμα στην αξιοπιστία της εταιρείας μας και μεγάλη οικονομική ζημία, την αποκατάσταση των οποίων επιφυλασσόμαστε να διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο.