Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Πρώτο θέμα] Ξήλωναν μπαταρίες από το δίκτυο του ΟΣΕ
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σοβαρό κίνδυνο σιδηροδρομικού ατυχήματος είχε προκαλέσει η δράση δυο τσιγγάνων που έκλεβαν μπαταρίες από τις ισόπεδες διαβάσεις του σταθμού του Ο.Σ.Ε. στο Χιλιομόδι Κορινθίας για να τις πουλήσουν, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τα προειδοποιητικά φωτεινά και ηχητικά σήματα κατά την διέλευση των τραίνων!

Άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. έβαλαν τέλος στην δράση των δυο ανδρών ηλικίας 40 και 22 χρόνων, όταν τους σταμάτησαν για έλεγχο στα Αθίκια Κορινθίας και βρήκαν φορτωμένους στο αυτοκίνητό τους οκτώ συσσωρευτές τους οποίους είχαν ξηλώσει νωρίτερα από δύο ισόπεδες διαβάσεις του Ο.Σ.Ε.. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν πολλά διαρρηκτικά εργαλεία και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Τέσσερις μοτοσικλέτες και ένα φορτηγό για τα οποία είχε δηλωθεί κλοπή από διάφορες περιοχές της Κορινθίας, βρέθηκαν στα παραπήγματα του καταυλισμού τσιγγάνων στα Εξαμίλια, κατά την διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Κατασχέθηκαν ακόμη, μία αντλία γεώτρησης και έντεκα ηλεκτρονικές συσκευές που αποτελούν προϊόντα κλοπής και αναζητούνται οι ιδιοκτήτες τους. Από τα 82 άτομα που ελέγχθηκαν, συνελήφθησαν τέσσερα για καταδικαστικές αποφάσεις και ένα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.