Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Newsbomb.gr] «Στοπ» σε δρομολόγια του ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών στο Ηράκλειο
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι γονείς μαθητών σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου, καθώς αρκετά δρομολόγια του ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών έχουν σταματήσει.

Συγκεκριμένα, έχει σταματήσει το δρομολόγιο της Επισκοπής, το οποίο εκτελούσε ο δήμος Χερσονήσου αλλά κι εκείνος σταμάτησε λόγω οικονομικής αδυναμίας.

Ακόμη από χθες σταμάτησαν και τα δρομολόγια προς το δημοτικό Κοκκίνη Χάνι του δήμου Χερσονήσου, σύμφωνα με το Cretalive.gr. Οι μαθητές που μένουν στο Βραχόκηπο και στο Βαθειανό Κάμπο και φοιτούν στο δημοτικό σχολείο Κοκκίνη Χάνι μεταφέρονται από και προς το σχολείο από τους γονείς τους, με το ΙΧ της οικογένειας, εξαιτίας των οφειλόμενων που δεν καταβάλλει το κράτος.

Η κατάσταση αυτή προκαλεί ανυπέρβλητα προβλήματα στους εργαζόμενους γονείς, που εν μέσω κρίσης ρισκάρουν τη θέση τους, αναγκαζόμενοι να ζητούν ειδική άδεια από την εργασία τους, προκειμένου να παραλάβουν το παιδί τους.

Παράλληλα, με αφορμή τα διαρκώς αυξανόμενα προβλήματα που παρουσιάζονται στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών, η διοίκηση του ΚΤΕΛ και οι υπομισθωτές, καλούνται το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Ευ.Κουκιαδάκη, σε μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση.