Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Newsbomb.gr] Κινδυνεύει η μεταφορά των μαθητών με ταξί στην Ξάνθη
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Οι οδηγοί ταξί στην Ξάνθη σκέφτονται να σταματήσουν οριστικά τη μεταφορά των μαθητών σε περίπτωση που γίνει και νέα μείωση των απολαβών τους, της τάξεως του 50%.

Από πέρυσι έχει επιβληθεί μείωση στις απολαβές των οδηγών ταξί κατά 20% και φέτος, όπως όλα δείχνουν, θα επιβληθεί νέα μείωση της τάξεως του 50%.

Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Ξάνθης, Βασίλης Γεωργιάδης τονίζει πως «Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε με τι τιμή δουλεύουμε φέτος. Περιμένουμε και επίσημα τα έγγραφα τα οποία θα αναφέρονται στην τιμή, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να μας επιβληθεί νέα μείωση 50% σε σύγκριση με πέρυσι .Εάν μειωθούν και άλλο οι απολαβές μας, θα είναι τελείως ασύμφορο για εμάς να πραγματοποιούμε τις μεταφορές και ως εκ τούτου θα τις διακόψουμε» συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μόλις ανακοινωθούν και επισήμως οι φετινές προβλεπόμενες απολαβές των οδηγών ταξί, ώστε να αποφασίσουν τη στάση που θα κρατήσουν. «Με τέτοιες τιμές δεν θα μπορούμε ούτε τα πετρέλαια να καλύψουμε» τονίζει ο κ. Γεωργιάδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και σήμερα οι μεταφορείς παραμένουν απλήρωτοι για το τελευταίο τρίμηνο της σχολικής χρονιάς 2010-2011, θέμα που ίσως λυθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.