Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Euro2Day] Olympic Air: Βραβείο «Καλύτερης Δημιουργίας»
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Το βραβείο «Καλύτερης Δημιουργίας» απέσπασε η Olympic Air για το πρωτοποριακής αντίληψης περίπτερο με το οποίο συμμετείχε στην 27η Έκθεση Philoxenia 2011, από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, το υψηλής τεχνολογίας περίπτερο της Olympic Air έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των ψηφιακών υπηρεσιών και εφαρμογών (e-services) που προσφέρει η εταιρία στους πελάτες της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα από διαδραστικές και συμβατικές οθόνες οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα δρομολόγια της Olympic, για τα τουριστικά δεδομένα του προορισμού της επιλογής τους, να κλείσουν το εισιτήριο τους, να κάνουν web ή mobile check-in, ακόμη και να κλείσουν ταξί για το ξενοδοχείο μετά την άφιξη στο αεροδρόμιο του προορισμού τους.

Η επίδειξη και διάθεση των υπηρεσιών στο κοινό της Philoxenia, συνδυάστηκε με διαγωνισμούς, οι νικητές των οποίων κέρδισαν πλούσια δώρα και ταξίδια από την Olympic Air. Εκτός από το κοινό το περίπτερο επισκέφθηκε η πολιτική ηγεσία του ελληνικού τουρισμού, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και οι περιφερειάρχες της Βορείου Ελλάδος.

Σημιεώνεται, ότι η βράβευση έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών της Olympic Air για κορυφαίες υπηρεσίες και απόλυτη συνέπεια στην εξυπηρέτηση των επιβατών της.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Olympic Air πραγματοποιεί καθημερινά περισσότερες από 170 πτήσεις, με εξαιρετική αξιοπιστία δρομολογίων (Punctuality Reports) και δείκτη ακρίβειας αναχωρήσεων/αφίξεων (On Time Performance) της τάξης του 95% και άνω.

Αντίστοιχα υψηλά είναι και τα επίπεδα ικανοποίησης των επιβατών της Olympic Air από το επίπεδο της εξυπηρέτησης με τις θετικές εντυπώσεις να ξεπερνούν το 99% στα σχετικά ερωτηματολόγια.

Με σύνθημα «περισσότερη Ελλάδα», η Olympic Air πετά σε πιο πολλούς ελληνικούς προορισμούς από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, εξυπηρετώντας 32 πόλεις με 47 διαφορετικά δρομολόγια.

Στόχος είναι ένα μοναδικό δίκτυο κάλυψης του ελληνικού χώρου. Ένα δίκτυο που θα χαρακτηρίζεται από την αρτιότητα της κάλυψης των διαφόρων περιοχών σε χρόνους και προσφορά θέσεων, σε συνάρτηση με τη φιλικότητα και την επαγγελματική εξυπηρέτηση. Τόσο για τον Έλληνα επιβάτη όσο και τον ξένο ταξιδιώτη που επισκέπτεται και μετακινείται στη φιλόξενη χώρα μας.

Ειδικά στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας η Olympic Air πρωτοπορεί έχοντας καθιερώσει τακτικά δρομολόγια που συνδέουν απευθείας την Συμπρωτεύουσα με σημαντικούς προορισμούς, όπως Ηράκλειο, Χανιά, Μυτιλήνη και Ρόδο, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς και Μύκονο και Σκιάθο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Στις 2 Δεκεμβρίου 2011 αναμένεται να εγκαινιαστεί ακόμα ένα δρομολόγιο της Olympic Air που θα συνδέει απευθείας τη Θεσσαλονίκη με τα Τίρανα.