Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [NewsBeast.gr] Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική Τρίπολη-Καλαμάτας
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Άσκηση ετοιμότητας στη σήραγγα Ραψομμάτη

Εκτροπή κυκλοφορίας και στους δύο κλάδους της σήραγγας Ραψομμάτη στην εθνική Τρίπολη-Καλαμάτας θα ισχύει από σήμερα στις 11 το βράδυ έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης, προκειμένου να γίνει άσκηση ετοιμότητας στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Η κυκλοφορία με κατεύθυνση από Τρίπολη προς Μεγαλόπολη και Καλαμάτα θα εξέρχεται του αυτοκινητόδρομου στον ανισόπεδο κόμβο Αθηναίου και θα εκτρέπεται μέσω του κυκλικού κόμβου προς Αθήναιο-Παλαιόχουνη στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας.

Στην κατεύθυνση προς Τρίπολη και Αθήνα η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από την παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας - Τρίπολης και τα αυτοκίνητα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κυκλικού κόμβου προς Αθήνα - Τρίπολη στον ανισόπεδο κόμβο Αθήναιου.

Κλειστή θα είναι η είσοδος του ανισόπεδου κόμβου Αθήναιου προς Καλαμάτα, αλλά και η είσοδος του ανισόπεδου κόμβου Παραδεισίων προς Αθήνα. Επίσης το τμήμα του αυτοκινητόδρομου μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Αθήναιου και Παραδεισίων θα είναι εκτός κυκλοφορίας, ενώ αν η άσκηση ολοκληρωθεί νωρίτερα ο αυτοκινητόδρομος θα δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία.