Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [in.gr] Εξάωρη στάση εργασίας στα αστικά λεωφορεία την Τετάρτη
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Ακινητοποιημένα για πάνω από επτά ώρες θα παραμείνουν την Τετάρτη τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, καθώς οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους, αντιδρώντας στην εργασιακή εφεδρεία.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία έχουν εξαγγείλει εξάωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, αλλά τα λεωφορεία θα αρχίσουν να αποσύρονται τουλάχιστον μισή ώρα πριν από την στάση εργασίας.

Πλήρης ομαλοποίηση των δρομολογίων αναμένεται 30 έως 60 λεπτά μετά τη λήξη της.
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα τα τρόλεϊ.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση, προκειμένου να καθορίσουν την πορεία των κινητοποιήσεών τους, αντιδρώντας στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία έχουν εξαγγείλει εξάωρη στάση εργασίας, αλλά τα λεωφορεία θα αρχίσουν να αποσύρονται τουλάχιστον μισή ώρα πριν από την στάση εργασίας.

Πλήρης ομαλοποίηση των δρομολογίων αναμένεται 30 έως 60 λεπτά μετά τη λήξη της.

Στο μεταξύ, από αύριο, Τετάρτη, αναστέλλονται τοπικά δρομολόγια του Προαστιακού στη διαδρομή αεροδρόμιο-Νερατζιώτισσα-αεροδρόμιο.