Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Newsbeast.gr[ Άγρια καταδίωξη στην Αθηνών-Λαμίας
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Μία σύλληψη, κυνηγούν ακόμα άλλους δύο

Άγρια καταδίωξη πραγματοποιείται στην εθνική Αθηνών-Λαμίας από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης για την ακινητοποίηση κλεμμένου Ι.Χ. στο οποίο επιβαίνουν τρεις άγνωστοι με καλάσνικοφ.

Η υπόθεση ξεκίνησε στις 13:30 από τη γέφυρα Καλυφτάκη στη Λυκόβρυση, όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα σε ένα ΙΧ μάρκας NISSAN να σταματήσει, επειδή από τις πινακίδες προέκυψε ότι ήταν κλεμμένο.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα, οπλισμένα με καλάσνικοφ και πιστόλια, τα οποία, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών, ενώ ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγουν.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, ενώ από τη στιγμή εκείνη ξεκίνησε καταδίωξη, καθώς συνέκλιναν στην περιοχή και άλλες αστυνομικές δυνάμεις.

Στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, στον παράδρομο της εθνικής οδού, οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα και οι δύο από αυτούς, με την απειλή καλάσνικοφ, έβγαλαν από άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο τη γυναίκα οδηγό του, το πήραν και διέφυγαν.

Ο τρίτος επιβιβάστηκε σε ταξί, το οποίο όμως εγκλώβισαν λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί στη λεωφόρο Δεκελείας και τον συνέλαβαν.

Πρόκειται για Αλβανό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα πιστόλι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου εξετάζεται, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται πιθανότατα για συμμορία ληστών, η οποία κάτι ετοίμαζε, αλλά τα σχέδιά της ναυάγησαν.