Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [MegaTV.com] Νέο απεργιακό μπαράζ από τη Δευτέρα
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σελίδες: 1 2
Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις έρχονται από τη Δευτέρα. Οι ναυτεργάτες σκληραίνουν τη στάση τους και παρά την πρόταση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για διατήρηση της αυτονομίας του ΝΑΤ, υπό το υπουργείο Εργασίας και ενίσχυση των ανέργων, αποφάσισαν νέα 48ωρη απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας έως και την Τρίτη στις 6 το πρωί.

Οι ναυτικοί είναι σε απεργία από την περασμένη Δευτέρα και ήδη έχουν αρχίσει να προκαλούνται σοβαρά προβλήματα τροφοδοσίας στα νησιά, ενώ οι ακτοπλοϊκές εταιρίες κάνουν λόγο για ζημιές εκατομμυρίων προειδοποιώντας ότι θα δέσουν τα πλοία τους.

Οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες έχουν εισηγηθεί 24ωρη απεργία σε όλα τα μέσα για τις 25 Οκτωβρίου ενώ για τα ΚΤΕΛ ανακοινώθηκε 24ωρη απεργία στις 27 του μηνός.

Η ΟΛΜΕ προσανατολίζεται σε τριήμερη απεργία για τις 24, 25 και 26 Οκτωβρίου.
Το 'δαμε και αυτό απεργία στα ΚΤΕΛ.riflerifle
Το εντυπωσιακό είναι οτι συνεννοήθηκαν και θα την κάνουν όλα τα Κτελ... Φανταζεστε τι μπάχαλο θα γινόταν αν τα μισα ειχαν δρομολογια και τα αλλα οχι? Αλλα πραγματικά εκείνη την μέρα πρέπει κάποιος να πάει Κηφισό να μας βγάλει μια φωτογραφία μέσα στον Σταθμό!!!
ειχε ξαναγινει παλιοτερα...(πριν 12-13 χρονια)για μια δυο μερες παλι...
Και πουσε ακομα καθηστε να χειμωνιασει καλα και να σφιξουν ακομα τα τα περαγματα δεν θα κινηται τιποτα
(23-10-2011, 12:09 AM)Paul Έγραψε: [ -> ]Το εντυπωσιακό είναι οτι συνεννοήθηκαν και θα την κάνουν όλα τα Κτελ... Φανταζεστε τι μπάχαλο θα γινόταν αν τα μισα ειχαν δρομολογια και τα αλλα οχι? Αλλα πραγματικά εκείνη την μέρα πρέπει κάποιος να πάει Κηφισό να μας βγάλει μια φωτογραφία μέσα στον Σταθμό!!!

Παντοτε απο κοινου εκαναν τις απεργιες τα ΚΤΕΛ.

Στον Κηφισο πιθανοτερο ειναι να μην βρει τιποτα μεσα, οσα θα διανυκτερευσουν το προηγουμενο βραδυ θα φυγουν την επομενη και δεν νομιζω να βρεθει κανεις να αφησει το λεωφορειο στο σταθμο.
Αντιθετα ομως κατα μηκος των Ε.Ο. θα δειτε και οσα λεωφορεια δεν γνωριζετε καν οτι υπαρχουν...
(23-10-2011, 12:37 AM)travego Έγραψε: [ -> ]Και πουσε ακομα καθηστε να χειμωνιασει καλα και να σφιξουν ακομα τα τα περαγματα δεν θα κινηται τιποτα

Θα παγωσει και δεν θα κινειται δηλαδη?
(23-10-2011, 12:40 AM)chrispan Έγραψε: [ -> ]Παντοτε απο κοινου εκαναν τις απεργιες τα ΚΤΕΛ.

Σε αυτό σύμφωνοι δεν το αμφισβήτησα απλά είναι γνωστο και προφανές ότι μιλάμε για παρα πολλούς εργαζομένους και οι απόψεις δυίστανται σχετικά με την απεργία οπότε μου φάνηκε περίεργο ότι τελικώς κατέληξαν (έστω και με αποφάσεις Δ.Σ.) σε μια συλλογική κινητοποίηση του κλάδου.
Παιδια νομιζω οτι ειναι οι εργαζομενοι των κτελ(εκδοτες,ελεγκτες κτλ ) ...οχι τα λεωφορεια κ τα δρομολογια θα γινονται κανονικα.....Αυτες ειναι οι πληροφοριες που εχω...
τοτε που ειχε ξαναγινει θυμαμαι οτι τα δρομολογια γινοντουσαν σαν να ηταν καποια αργια πχ. πασχα,χριστουγεννα τωρα δεν ξερω τι θα γινει...??
(23-10-2011, 03:39 PM)thanasis96 Έγραψε: [ -> ]Παιδια νομιζω οτι ειναι οι εργαζομενοι των κτελ(εκδοτες,ελεγκτες κτλ ) ...οχι τα λεωφορεια κ τα δρομολογια θα γινονται κανονικα.....Αυτες ειναι οι πληροφοριες που εχω...

Δηλαδη πως θα κινηθουν τα λεωφορεια οταν δεν μπορει ο επιβατης να βγαλει εισιτηριο? Δωρεαν?
Σελίδες: 1 2