Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [SportFM] Γύριζαν πορνό σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ!
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Έκπληκτοι έμειναν οι επιβάτες και ο οδηγός του κτελ Γραμμής "Θεσσαλονίκη-Αθήνα", όταν ανακάλυψαν πώς στο πίσω μέρος του πούλμαν γυριζόταν ταινία πορνό με τη μορφή Home video!

Δεν υπολόγιζαν κανέναν όσοι συμμετείχαν στο γύρισμα ερωτικής ταινίας μέσα σε πούλμαν καθώς αποφάσισαν να επιδοθούν στα επαγγελματικά "καθήκοντά"τους, εν ώρα δρομολογίου!

Πιο συγκεκριμένα, οι κοπέλες που πρωταγωνιστούσαν επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο Γραμμής "Θεσσαλονίκη-Αθήνα"και κάποια στιγμή μετά από ημίωρη συζήτηση ξεκινούν το ερωτικό παιχνίδι με τρεις επιβάτες. Βεβαίως οι επιβάτες ήταν ηθοποιοί της sirina, όμως αυτό δεν το γνώριζε κανείς.

Με το που ξεκίνησε το "παιχνίδι", οι λοιποί επιβαίνοντες και ο οδηγός σάστισαν. Κάποια στιγμή μάλιστα υποχρεώθηκε να σταματήσει το λεωφορείο σε έναν παράδρομο της Εθνικής για να τους ζητήσουν τον λόγο.

Οι πρωταγωνιστές της ροζ ταινίας ωστόσο δεν του έδωσαν σημασία, καθώς πρόκειται για αλλοδαπές πορνοστάρ με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, οι οποίες δε γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα.

Την εύλογη αντίδραση των επιβατών από εκείνη τη στιγμή και ύστερα είναι εύκολο να τη φανταστούμε!
Το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ ζητούν ως αποζημίωση από γνωστή εταιρία παραγωγής αισθησιακών ταινιών για ερωτική ταινία που γυρίστηκε ως φαίνεται μέσα σε λεωφορείο ΚΤΕΛ.

Οι υπεύθυνοι των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης καταθέτουν αγωγή ύστερα από την αναστάτωση που προκλήθηκε όταν έγινε γνωστό ότι μια ταινία πορνό γυρίστηκε μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ την ώρα που εκτελούσε κανονικό δρομολόγιο.

Οι υπεύθυνοι των ΚΤΕΛ με αγωγή που κατέθεσαν ζητούν να λάβουν αποζημίωση για πρόκληση ηθικής βλάβης.

Σύμφωνα με την αγωγή οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι συκοφαντήθηκαν μέσω του Τύπου καθώς φαινόταν με μεγάλα γράμματα στα περίπτερα και αλλού ο τίτλος «Όργια στο Κτέλ Θεσσαλονίκης».

Από την πλευρά της η εταιρεία παραγωγής ισχυρίζεται ότι νοίκιασε με συγκεκριμένα τιμολόγια το λεωφορείο και την ώρα των γυρισμάτων δεν εκτελούσε κανονικό δρομολόγιο.
Κατα την άποψή μου πρόκειται για μεγάλη μούφα, Ο τίτλος είναι στο "ΚΤΕΠ Θεσσαλονίκης" , άρα το κάνουν για να μή θίξουν τη μεταφορική εταιρία, και το λεωφορείο πρέπει να ανήκε τη δεκαετία του '90 στο ΚΤΕΛ, ή πρόκειται για εφεδρικό της εφεδρείας. Ειδικά σε αυτό το φόρουν φαντάζομαι τα οχήματα των ΚΤΕΛ. Όσο για την αγωγή λογικά είναι συνεννοημένοι με τον Σειρηνάκη για να προβληθεί λίγο η ταινία του. Αν θυμάστε στην αρχή είχε βγει φήμη πως γινόταν στη διάρκεια του δρομολογίου Θεσσαλονίκη - Αθήνα στα έκπληκτα μάτια οδηγού και επιβατών...
Το λεωφορείο δεν υπαγόταν σε κανένα σημείο της ζωής του στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης..
Και το όχημα κυκλοφορεί κανονικά και δεν είναι εφεδρικό. Η ευθύνη είναι όλη του ιδιοκτήτη που για να καλύψει την όποια χασούρα δέχτηκε να νοικιάσει ιστορικό όχημα και το τελευταίο του είδους που κυκλοφορεί για τετοια χρήση....
(20-11-2011, 07:56 PM)Cmaniac Έγραψε: [ -> ]Το λεωφορείο δεν υπαγόταν σε κανένα σημείο της ζωής του στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης..

Συγνώμη για τις αμφιβολίες που άφησα, εννοούσα πως λόγω παλαιότητας του οχήματος, δεν παίζει να είναι λειτουργικό σε κανένα μεγάλο κτελ, πόσο μάλλον της Θεσσαλονίκης.