Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Ypodomes.com] Κέρκυρα: συνεχίζονται οι κόντρες... για τα προβλήματα στο αεροδρόμιο!
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Στην πρόθεση να ιδιωτικοποιηθεί το αεροδρόμιο αποδίδει η Νομαρχιακή του ΚΚΕ την έλλειψη συντήρησης του αεροδρομίου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την περασμένη Δευτέρα.

Το ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι «Το πρόβλημα της εγκατάλειψης του καινούριου υποσταθμού έχει να κάνει με την απαξίωση του αεροδρομίου που στοχεύει στην ιδιωτικοποίησή του, μιας και είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια ότι το αεροδρόμιο της Κέρκυρας μαζί με άλλα προσοδοφόρα κρατικά αεροδρόμια βρίσκονται στη διαδικασία ξεπουλήματος και στην κατάργηση της ενιαίας Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ)».

«Αυτός είναι και ο λόγος που όχι μόνο ο υποσταθμός αλλά και τα υπόλοιπα έργα υποδομής όπως π.χ. η παράκαμψη, η πίστα και η σύνδεση αποχετευτικού-βιολογικού δεν ολοκληρώνονται. Αυτά τα έργα θα βοηθούσαν στην αναβάθμιση και στην ασφάλεια του αεροδρομίου. Σε αυτήν την πολιτική συμφωνούν το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ., που υλοποιούν τις εντολές και αποφάσεις της Ε.Ε., για απελευθέρωση των μεταφορών και αερομεταφορών».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΟΥΔΗ

Ευθύνες για αδιαφορία αποδίδει ο επικεφαλής της παράταξης Επτανησιακή Αναγέννηση Γιώργος Καλούδης στη Βουλευτή Άντζελα Γκερέκου, τη Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ και τον επικεφαλή της παράταξης «ΙΟΝΙΟΝ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» Ηλία Μπεριάτο σχετικά με το θέμα της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος στο αεροδρόμιο. Ο κύριος Καλούδης επέβαινε στο αεροπλάνο της sky που ερχόταν από Κεφαλονιά, μετά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου, το οποίο δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στην Κέρκυρα λόγω της συσκότησης στο αεροδρόμιο και όπως αναφέρει ο κυβερνήτης προσγειώθηκε για μισή ώρα στο αεροδρόμιο του Ακτίου.