Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Agelioforos.gr] Σχολικά λεωφορεία που δεν πέρασαν ΚΤΕΟ!
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Παραβάσεις σε 21 σχολικά λεωφορεία διαπιστώθηκαν από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Θεσσαλονίκης την πρώτη ημέρα της νέας σχολικής περιόδου. Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, συνολικά πραγματοποιήθηκαν 86 έλεγχοι, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν και δύο οχήματα που δεν είχαν περάσει τον προβλεπόμενο τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ)!

Ακόμη βεβαιώθηκε μία παράβαση σε οδηγό που έφερε επαγγελματική άδεια ικανότητας οδήγησης που είχε λήξει, πέντε που αφορούν στην έλλειψη πυροσβεστήρα, τέσσερις για μη σωστή λειτουργία ταχογράφου, επτά για μη σωστή τήρηση των βιβλίων δρομολογίων και ρεπό, ενώ οι αστυνομικοί «μοίρασαν» άλλες δύο κλήσεις για διάφορες άλλες τροχονομικές παραβάσεις.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «οι έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς, ενώ παράλληλα εκδηλώνονται συμπληρωματικές δράσεις σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα και άλλους αρμόδιους φορείς, που αφορούν στη διαμόρφωση, ορθής κυκλοφοριακής αντίληψης και αγωγής».
Kαι δεν είναι οι μόνοι. Εδώ κάτω να δείτε πόσα σχολικά δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ. Πολύ συχνό είναι το φαινόμενο, αλλά και απαράδεκτο γιατί κουβαλάνε παιδάκια και σίγουρα πολλά δεν είναι σε θέση να περάσουν με τα χάλια που έχουν