Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Voria.gr] Απάντηση της Αττικό Μετρό στο ΕΕΘ
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Την κατανόησή της προς όλες τις επιχειρήσεις που επηρεάζονται από τις εργασίες κατασκευής του μετρό, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Αττικό Μετρό Α.Ε, τονίζοντας παράλληλα ότι πολλά προβλήματα έχουν λυθεί και λύνονται καθημερινά.

Όπως αναφέρει η εταιρεία απαντώντας σε ανακοίνωση του ΕΕΘ, από το καλοκαίρι του 2009 αποφασίσθηκε ότι θα κλείσει η οδός Δελφών και τονίζει ότι σε συνεργασία με το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων καθώς και όλους τους παραγωγικούς φορείς της πόλης, μεταξύ αυτών και του ΕΕΘ, δούλεψαν τους τελευταίους μήνες και έχουν καταλήξει στον τρόπο και τα μέσα με τα οποία θα υποστηριχθούν αυτοί που έχουν επηρεαστεί, λόγω της κατασκευής του μετρό, από το 2006 έως σήμερα.

«Όσον αφορά στην επιτάχυνση της κατασκευής του έργου, αυτή έχει επιτευχθεί ως ένα βαθμό και γίνονται προσπάθειες να προχωρήσουν ακόμα πιο γρήγορα οι εργασίες. Ιδιαίτερα στις αρχαιολογικές ανασκαφές, η επιτάχυνση που έχει επιτευχθεί είναι σημαντική και καλύπτει κάποιες από τις καθυστερήσεις του παρελθόντος. Αυτό μας κάνει αισιόδοξους ότι με τη βοήθεια όλων των εμπλεκομένων φορέων , το 2015 θα είναι λειτουργικό το βασικό έργου του μετρό Θεσσαλονίκης» καταλήγει η εταιρεία.