Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Voria.gr] Στο μετρό Ψωμιάδης και εκπρόσωποι ΑΠΘ
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Επισκέψεις σε εργοτάξια του μετρό Θεσσαλονίκης

Τα εργοτάξια σταθμών του μετρό επισκέφθηκαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Διονύσιος Ψωμιάδης, όπως και ο αντιπρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, κ. Γιάννης Παντής, και καθηγητές του ΑΠΘ.

Το εργοτάξιο στο σταθμό «Ευκλείδης», τον πρώτο κατασκευασμένο σταθμό του μετρό Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε ο κ. Διονύσιος Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον σύμβουλό του κ. Τάκη Παπαϊωάννου. Για την πορεία του έργου, τους κκ. Ψωμιάδη και Παπαϊωάννου, ενημέρωσαν ο διευθυντής Έργων μετρό Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης και τα στελέχη της Αττικό Μετρό Α.Ε, Μ. Ζάννη, Θ. Ζαχαράκης και Απ. Καραλής.

Επίσκεψη σε τρία εργοτάξια του Μετρό Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ο αντιπρύτανης του Α.Π.Θ, κ. Γιάννης Παντής, πρόεδροι και καθηγητές Τμημάτων της Σχολής Καλών , στο πλαίσιο των κοινών δράσεων που σχεδιάζονται από τους δύο φορείς και οι οποίες εντάσσονται στο πνεύμα και στο γράμμα του μνημονίου συνεργασίας που υπέγραψε η Αττικό Μετρό Α.Ε/Μετρό Θεσσαλονίκης, με τους φορείς της πόλης.

Η σημερινή επίσκεψη στα εργοτάξια των σταθμών «Αγία Σοφία», «Βενιζέλου» και «Συντριβάνι», είχε σκοπό τον εντοπισμό των χωρικών δυνατοτήτων, προκειμένου να υλοποιηθούν εικαστικές και λοιπές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις στις περιοχές των εργοταξίων του μετρό, με σκοπό την αισθητική τους βελτίωση και την φιλοξενία εκδηλώσεων πολιτιστικού περιεχομένου.