Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [LTCNews] Προς νέο αεροδρόμιο το Λονδίνο λόγω υπερφόρτωσης Χίθροου
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Καθώς εντείνονται οι συζητήσεις για την κατασκευή ενός νέου αεροδρομίου στο Λονδίνο, η dealchecker.co.uk αναζητά μερικά από τα πλεονεκτήματα που θα συνεπαγόταν για τους ταξιδιώτες, τον εθνικό τουρισμό και τη βιομηχανία ταξιδίων ένα νέο αεροδρόμιο.

Το ζήτημα ήρθε στην επιφάνεια αυτή τη φορά από το Δήμαρχο Boris Johnson, ο οποίος στο νέο του πλάνο για το Λονδίνο, απέκλεισε την επέκταση του Χίθροου.

Όπως ισχυρίζεται ο Διευθύνων Σύμβουλος της dealchecker.co.uk, Alex Saint, «Τα σχέδια για ένα νέο αεροδρόμιο στο Λονδίνο θα πρέπει να αποτελούν ευπρόσδεκτη είδηση για την ταξιδιωτική βιομηχανία και τους Βρετανούς ταξιδιώτες.

Το Χίθροου αυτή τη στιγμή λειτουργεί στο 98% της ικανότητάς του κι ένα νέο αεροδρόμιο θα μπορούσε να μετριάσει ένα μέρος αυτής της πίεσης που δέχεται το Χίθροου.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για περισσότερες πτήσεις προς Νέα Υόρκη, Φλόριντα και Sharm El Sheikh, και άλλους δημοφιλείς προορισμούς διακοπών και ενδεχομένως ακόμη και να επιτρέψει τη μείωση του κόστους των πτήσεων προς όφελος των ταξιδιωτών».