Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Star.gr] Τα αυστηρότερα μέτρα της δεκαετίας στην ΔΕΘ!
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Τα αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας των τελευταίων 10 ετών αναμένεται να ληφθούν το πρώτο δεκαήμερο στην Θεσσαλονίκη με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι αστυνομικοί θα κατακλύσουν την συμπρωτεύουσα, αφού υπολογίζεται ότι θα ξεπερνούν τους 3.500! Ο φόβος για ταραχές και επεισόδια, λόγω της δύσκολης εποχής που διανύουμε, είναι μεγάλος και για αυτό πολλοί εκτιμούν ότι η πόλη θα μετατραπεί σε κανονικό φρούριο…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η περιοχή περιμετρικά του Συνεδριακού Κέντρου, όπου ο Γιώργος Παπανδρέου θα τελέσει τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης θα μετατραπεί σε «φρούριο» καθώς θα δημιουργηθούν ειδικές ζώνες στις οποίες δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση.

Επιπλέον, θα αποκλειστεί η λεωφόρος Στρατού από την πλατεία ΧΑΝΘ έως και την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου, ενώ υπό έντονη επιτήρηση με τη συμμετοχή πληθώρας αστυνομικών θα είναι όλη η περίμετρος της Έκθεσης και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Ευνόητο είναι ότι στο κτίριο δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση σε κανέναν παρά μόνο στους επίσημους καλεσμένους στην εκδήλωση.