Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Φωτογραφίες παλιῶν ἀστικῶν
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Ὅποιος δὲν τὸ ἔχει δεῖ, ἂς τὸ κοιτάξει!

https://picasaweb.google.com/sbaros2/HellenicTransport#

Ἔχει φωτογραφἰες παλιῶν ἀστικῶν Ἀθηνῶν, Βόλου, Χαλκίδος!

Smile

Giannis εδώ, σου έφτιαξα το smiley και τον σύνδεσμο προσθέτωντας [url] και ανάμεσα του[-url]. Προσοχή, το [-url] θέλει / και όχι - που έβαλα, για να βγει.
Πιο ενδιαφέρουσες είναι οι φωτογραφίες από τα δοκιμαστικά οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν στην "Γραμμή Κέντρου Α" (η οποία αργότερα ονομαστήκε 100). Θυμόμουν ότι είχαν πινακίδες ΕΑΣ # (όπου # ένας αριθμός). Δεν θυμόμουν ότι είχαν αριθμό παρμπρίζ.
Είναι ένα συλλεκτικό φωτογραφικό υλικό.
εχω σε vanhool Α507 δοκιμαστικο της ΕΑΣ το 282 ως γραμμη κεντρου Α
(14-06-2011, 11:32 AM)abc Έγραψε: [ -> ]Πιο ενδιαφέρουσες είναι οι φωτογραφίες από τα δοκιμαστικά οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν στην "Γραμμή Κέντρου Α" (η οποία αργότερα ονομαστήκε 100). Θυμόμουν ότι είχαν πινακίδες ΕΑΣ # (όπου # ένας αριθμός). Δεν θυμόμουν ότι είχαν αριθμό παρμπρίζ.

εχω σε vanhool Α507 δοκιμαστικο της ΕΑΣ το 282 ως γραμμη κεντρου Α. Η πινακιδα ηταν ΕΑΣ2

Κάποιες πληροφορίες που αφορούν τα καθ ημάς:
1.Το εικονιζόμενο VOLVO που γράφει ΛΕΧΩΝΙΑ είναι με αμάξωμα Ελ.Ελευθεριάδη και είναι ένα απο τα 5 που είχαμε τότε. Αυτό είναι το 8. Υπήρχε το 3 με πινακίδα ΤΒ 6719 ,το 6 με πινακίδα ΤΒ 1293 , το 27 με άγνωστη μέχρι στιγμής πινακίδα (ακόμη το ψάχνω!) και τέλος το 30 με πινακίδα ΤΑ 2214.
2.Ο χώρος που εικονίζεται είναι η τότε αφετηρία των αστικών πίσω απο το σημερινό δημοτίκό Θέατρο πάνω απο τον σταθμό των τραίνων.
3. Τα ΛΕΧΩΝΙΑ είναι το τρίτο χωριό όπως φεύγουμε απο το Βόλο και πάμε για το ανατολικό Πήλιο.