Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Euro2Day] Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ αύριο
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
της Μάρως Τσαντήλα

Δύσκολες θα είναι οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού αύριο Πέμπτη καθώς τα τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού δεν θα κινηθούν καθόλου λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών ενώ στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της πρωτεύουσας συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που έχουν αποφασίσει τα σωματεία των εργαζομένων στις υπό ιδιωτικοποίηση ΔΕΚΟ.

Ειδικότερα ο ΟΣΕ και ο Προαστιακός δε θα κινηθούν καθ όλη την ημέρα αύριο. Η απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών θα επηρεάσει και τα δρομολόγια του μετρό που θα σταματούν στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και δεν θα φτάνουν μέχρι το Αεροδρόμιο.
Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία θα κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, το Μετρό θα ανοίξει μετά τις 8 το πρωί και ο Ηλεκτρικός θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Τα τρόλεϊ θα κυκλοφορούν 8 το πρωί με 10 το βράδυ ενώ το τραμ θα κυκλοφορήσει από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ. Τέλος κλειστά θα είναι και τα ταχυδρομεία, αφού οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, όπως και οι εργαζόμενοι σε ΟΤΕ.