Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Πρώτο Θέμα] Έκλεψαν… τανκ για να πουλήσουν τα μέταλλα!
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Αυτό πια που συνέβη στην Κω, ξεπερνάει κάθε όριο θράσους! Τα καλώδια της ΔΕΗ και τα μεταλλικά αντικείμενα που έκλεβαν, δεν απέφεραν αρκετά κέρδη σε δυο τσιγγάνους και αποφάσισαν να… αναβαθμίσουν τις «δουλειές» τους κλέβοντας ένα ολόκληρο… τάνκ του Στρατού!

Οι δυο δράστες που είναι 31 και 38 χρόνων και προέρχονται από το Ζιπάρι της Κω, μπήκαν σαν… κύριοι σε ένα πεδίο βολής κοντά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην περιοχή Μαστιχάρι και, χρησιμοποιώντας οξυγόνο και αλυσοπρίονα, άρχισαν να τεμαχίζουν το παλιό άρμα μάχης τύπου Μ24 το οποίο χρησιμοποιούσε ο Στρατός ως στόχο στις ασκήσεις βολών!

Κάποιοι περαστικοί τους είδαν και ειδοποίησαν την Ασφάλεια Kω, άνδρες της οποίας τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω τους δυο δράστες την στιγμή που φόρτωναν τα βάρους περίπου ενάμισι τόνου τμήματα του άρματος σε ένα φορτηγό χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, με την βοήθεια ενός παλάντζου! Οι δυο τσιγγάνοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που δέχθηκε αντιδράσεις από κατοίκους και στρατιωτικούς για να μην τους αφήσει ελεύθερους, όπως αρχικά είχε την πρόθεση. Έτσι, έμειναν στα κρατητήρια και σήμερα Δευτέρα θα οδηγηθούν στο Αυτόφωρο.