Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Ναυτεμπορική] Καϊμάκτσαλαν: Ασφαλές το «Snow Train»
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Απόλυτα ασφαλής είναι η λειτουργία του «Snow Train» διαβεβαιώνει ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Σπύρος Βούγιας, με έγγραφό του, που διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Σάββα Αναστασιάδη και Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Οι βουλευτές είχαν εκφράσει την ανησυχία τους, μετά από δημοσίευμα που ανέφερε, ότι, υπήρχε κίνδυνος ηλεκτροπληξίας για τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας η οποία δρομολογήθηκε για να εξυπηρετεί τους επισκέπτες του χιονοδρομικού κέντρου Βόρας.

To Snow Train είναι υπηρεσία της «ΤΡΑΙΝΟΣΕ» που εξυπηρετεί τους λάτρεις του σκι και του snowboard, καθώς όλοι οι επισκέπτες του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμάκτσαλαν, θα μπορούν να ταξιδεύουν από τη Θεσσαλονίκη προς το αγαπημένο τους όρος Βόρρα με τη συνδυασμένη μεταφορά τραίνου και λεωφορείου.

Στην απάντηση του ο υφυπουργός Υποδομών υπογραμμίζει, ότι, τα βαγόνια της αμαξοστοιχίας είναι καινούργια, κλιματιζόμενα και τελευταίας τεχνολογίας ενώ πληρούν όλες τις συνθήκες ασφάλειας για τη μεταφορά των επιβατών. Ο υφυπουργός αναφέρει επίσης, ότι, η γραμμή είναι πλήρως ανακαινισμένη και ασφαλής, παραδέχεται ωστόσο ότι ο σταθμός της Εδεσσας δεν έχει ακόμη ανακαινισθεί και για το λόγο αυτό, κατά τη διέλευση ή στάθμευση της αμαξοστοιχίας λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα για τους επιβάτες ή το προσωπικό που τυχόν θα διέλθει από τα σύμπλεγμα των γραμμών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ