Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [NewsBeast.gr] Στο ΕΣΠΑ εντάσσεται σημαντικό οδικό έργο της χώρας
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Έχουν εγκριθεί όλες οι απαραίτητες μελέτες

Ένα πολύ σημαντικό οδικό έργο όχι μόνο για το δήμο Κιλκίς, αλλά και για ολόκληρο το νομό, δρομολογείται τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για το τμήμα «Κόμβος Μαυρονερίου-Είσοδος πόλης του Κιλκίς» της Νέας Εθνικής Οδού Κιλκίς - Θεσσαλονίκης, η κατασκευή του οποίου, εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2007- 2013.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακατασκευή του εν λόγω δρόμου αποτελούσε διαχρονικό αίτημα των αρχών και των πολιτών του νομού Κιλκίς, λόγω της υψηλής επικινδυνότητάς του.

Για το έργο, που προβλέπει την ανακαίνιση της εισόδου του Κιλκίς και τη μετατροπή της σε οδό ταχείας κυκλοφορίας, με ανισόπεδους κόμβους και παράπλευρο οδικό δίκτυο, έχουν ολοκληρωθεί και εγκριθεί όλες οι απαιτούμενες μελέτες.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς, που συνδέεται στενά με την εξέλιξη αυτή, καθότι ως Νομάρχης Κιλκίς τα προηγούμενα χρόνια διαχειρίστηκε και προώθησε με επιτυχία τον φάκελο του έργου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ένταξη του τμήματος «Κόμβος Μαυρονερίου - Είσοδος Κιλκίς» στο ΕΣΠΑ, τονίζοντας παράλληλα ότι με την ολοκλήρωσή του, ο Δήμος Κιλκίς και συνολικά ο νόμος, θα αποκτήσει ένα σύγχρονο, αναβαθμισμένο και πάνω από όλα ασφαλές οδικό δίκτυο.

Πηγή: kilkistoday