Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Trikalanews.gr] Μετά τις … σαμπάνιες έρχεται και το …οργανόγραμμα για τον Θεσσαλικό σιδηρόδρομο
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Μόνο για ….σαμπάνιες, δεν είναι η κατάσταση, ενόψει του νέου οργανογράμματος για τον Θεσσαλικό σιδηρόδρομο.
Οι αρχικές …διαρροές, «μιλούσαν» για μετατάξεις εργαζομένων που τελικά φαίνεται ότι υπάρχουν και μεταθέσεις προσωπικού και καταργήσεις θέσεων.

Οι εργαζόμενοι, είναι «επί ποδός», προαναγγέλλονται δυναμικές κινητοποιήσεις εάν η Διοίκηση δεχτεί τις αλλαγές που εισηγούνται Διευθυντές του ΟΣΕ να ισχύσουν στο νέο οργανόγραμμα.

Οι εισηγήσεις από τα διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ προς την Διοίκηση εν όψει της εφαρμογής του νέου οργανογράμματος σύμφωνα με τους σιδηροδρομικούς υπαλλήλους, «θα διαλύσουν τον Θεσσαλικό Σιδηρόδρομο», καθώς θα καταργηθεί το 4ο Τμήμα της Σιδηροδρομικής Γραμμής Βόλου - Παλαιοφαρσάλων- Καλαμπάκας και η Δ΄ Επιθεώρηση με έδρα τον Βόλο που καλύπτει διοικητικά τις υπηρεσίες του ΟΣΕ στις πόλεις του Βόλου, της Καρδίτσας, των Τρικάλων και της Καλαμπάκας.

Στις εισηγήσεις, η Δ’ Επιθεώρηση Βόλου, προτείνεται να συγχωνευτεί με αυτή της Λάρισας και κατά συνέπεια, οι υπάλληλοι, κάνουν λόγο για περισσότερες από 60 μεταθέσεις σιδηροδρομικών της Θεσσαλίας.

Την ίδια στιγμή στο Θεσσαλικό Σιδηρόδρομο βρίσκονται σε εξέλιξη και οι μετατάξεις προσωπικού. Ήδη σιδηροδρομικοί έχουν τοποθετηθεί στις νέες υπηρεσίες τους στο ΙΚΑ, ενώ την επόμενη εβδομάδα, καλούνται να παρουσιαστούν στις νέες Υπηρεσίες τους, όσοι είχαν ζητήσει να μεταταχτούν στο Υπουργείο Πολιτισμού αλλά και σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου.

Για τα τεκταινόμενα που έχουν αναστατώσει τους σιδηροδρομικούς της Θεσσαλίας, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, έχουν ήδη ενημερωθεί και Βουλευτές της Θεσσαλίας (όχι όλοι) ώστε να ερευνήσουν το οργανόγραμμα που σχεδιάζεται με βάση προτάξεων των διευθυντών του ΟΣΕ, ώστε να μην «περάσουν» αυτές οι εισηγήσεις.