Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Δημοτικές Συγκοινωνίες και σχέδιο "Καλλικράτης"
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σελίδες: 1 2
Πιθανόν να περάσει το ΚΤΕΛ Αττικής ως εξωτερική εταιρεία που πλεον για λογαριασμό του ΟΑΣΑ θα κάνει τα δρομολόγια όπως και σήμερα...
Αυτό προωθούν, ίσως με ενιαίο σύστημα αρίθμησης και ισχύ στα ΚΤΕΛ και των καρτών απεριορίστων διαδρομών.

Ίσως μάλιστα αν επιτραπεί στα ΚΤΕΛ να αποβιβάζουν επιβάτες στην αστική περιοχή να μπορούν παράλληλα να επιτελούν ρόλο και γραμμών express αποφορτίζοντας γραμμές της Ε.ΘΕ.Λ.. Αν π.χ. τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ που ανεβαίνουν την Λεωφ. Κηφισίας, αν μπορούσαν να αποβιβάζουν επιβάτες κατευθυνόμενα προς Πολυδένδρι, Καπανδρίτι κ.τ.λ. και να επιβιβάζουν κατευθυνόμενα προς Αθήνα, θα αναπλήρωναν το κενό που άφησε η κατάργηση του Ε7, έτσι θα μειωνόταν ο κόσμος που χρησιμοποιεί τα Α7/Β7, με συνέπεια μείωση των καθυστερήσεων που προκαλούνται από τον συνωστισμό στις στάσεις.

Σε μια τέτοια περίπτωση δεν πιστεύω ότι τα ΚΤΕΛ θα "φάνε από την πίττα" της Ε.ΘΕ.Λ., γιατί η ΕΘΕΛ ανέστειλε την λειτουργεία του Ε7 επικαλούμενη χαμηλή επιβατική κίνηση και ότι η συνέχιση λειτουργείας της Ε7 ήταν ασύμφορη. Όμως υπάρχουν επιβάτες στους οποίους χρησίμευε το Ε7, τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ ήδη κυκλοφορούν στον ίδιο άξονα και πολλές φορές έχουν κενές θέσεις.

Η μόνη περίπτωση που η Ε.ΘΕ.Λ. πραγματικά θα χάσει από κάτι τέτοιο είναι όταν απεργεί. Τότε το ΚΤΕΛ θα κάνει πάρτι...
Ηδη κανει παρτυ με τοσες απεργιες...
Ναι αλλά τώρα δεν τους προσδίδουν επιπλέον επιβάτες...
Χαρακτηριστικό το πρόβλημα και γνωστό σε όλους μας: η υπάρχουσα συγκοινωνία σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη είναι ιδιαίτερα ακριβή, ανεπαρκής και δυσλειτουργική, με τα δρομολόγια των υπεραστικών λεωφορείων έχουν παραμείνει ίδια σε συχνότητα και προορισμούς εδώ και πολλά χρόνια, ενώ οι μόνιμοι κάτοικοι έχουν τετραπλασιασθεί και έχει αλλάξει ο συγκοινωνιακός χάρτης της πρωτεύουσας.
Σημαντικό είναι επίσης να τονίσουμε οτι περιοχές που απέχουν σαφώς περισσότερο από το κέντρο της Αθήνας εξυπηρετούνται ήδη με αστική συγκοινωνία.
http://www.gopetition.com/petitions/συλλ...κονομ.html
Με λιγα λογια ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ,ΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!! Δηλαδη πρεπει να χαλαμε ολο τον μισθο μας στις βενζινες επειδη αποφασισαμε να απαλαγουμε απο την ζουγκλα του κεντρου? ΕΛΕΟΣ (το ιδιο ισχυει και για Ραφηνα,Ν.Μακρη , Αναβυσσο και Π.Φωκαια
Αν γεμίσεις το forum με το link, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αποκλειστείς. Ζήτα το όμορφα, ευγενικά και όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε υποστηρίξει, αν συμφωνεί.

Κανείς δεν θέλει να βλέπει κάθε λίγο και λιγάκι μπροστά του το ίδιο πράγμα. Ούτε πολιτικοί είμαστε για να λαϊκίζουμε, ούτε ο τελευταίος αγράμματος που δεν ξέρει να ξεχωρίζει τι τον ενδιαφέρει και τι όχι.
Σελίδες: 1 2