Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Πρόγραμμα Δρομολογίων
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Επίσης έχει κόψει και βαρδυες στην 11,6,3 δεν είδα ακριβώς πόσες αλλά έχει κόψει και εκεί από αύριο .Από δύο βραδιές λογικά όπως τα είδα γρήγορα στην κάθε γραμμή
Και η νύχτα έχει τα απρόοπτα της φαίνεται
400 από Δουκίσσης: 02:40 - 04:20
500 από Πειραιά: 01:00 - 03:20
(28-03-2026, 05:24 AM)Pantelis Tsigas Έγραψε: [ -> ]Και η νύχτα έχει τα απρόοπτα της φαίνεται
400 από Δουκίσσης: 02:40 - 04:20
500 από Πειραιά: 01:00 - 03:20
Το Citaro του 500 πέρασε στις 01:35! από περισσό προς Κηφισιά οπότε ήταν δεδομένο ότι δεν έφτανε πριν τις 02:40 Πειραιά. 
Γενικά το πρόγραμμα του είναι ότι χειρότερο. Το κενό από 01:00 μέχρι 02:20 είναι πολύ μεγάλο και είναι στην αιχμή (πάντα αυτές τις ώρες έχει κόσμο, όχι στις 3-4). Συνήθως αργεί και λίγο των 02:20 γιατί δεν φτάνουν τα 95 λεπτά από Κηφισιά με αποτέλεσμα το κενό να φτάνει τουλάχιστον μιάμιση ώρα. Με δεδομένο ότι γίνονται τόσες τροποποιήσεις στα προγράμματα με συν πλην οχήματα κάθε μήνα, νομίζω μια επιπλέον βάρδια για το 500 μπορεί να βρεθεί εύκολα, ώστε να πέσει στο 50 λεπτά που και πάλι πολύ είναι
Μεγάλο πλήγμα οι περικοπές στα 732 και 217-229. Φαίνεται πως τα αμαξοστάσια (Βοτανικός, Μπραχάμι κλπ) δυσκολεύονται να βγάλουν ακόμα και τα βασικά. Η μεταφορά γραμμών από αμαξοστάσιο σε αμαξοστάσιο είναι απλώς «μπάλωμα» στο πρόβλημα. Χωρίς προσλήψεις, το 2026 θα μας βρει με ακόμα λιγότερα λεωφορεία στον δρόμο.
Και βεβαίως η κυβερνητική πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων θα τρίβει τα χέρια της για να επεκτείνει την σύμβαση. Ο προγραμματισμός πάει πρίμα.
Καλησπέρα ξέρει κανένας αν από 1η Μαΐου θα έχουμε αλλαγές ή σε αμαξοστάσια η  σε μειωμένες βαρδιες. Συνηθίζεται κάθε 1η του μήνα κάτι από τα 2 να γίνεται. Όποιος ξέρεις ας μας πει
719 κενό δύο ώρες και 45 λεπτά
20:30 - 23:15
Ενώ το τελευταίο 700, αντί για 23:10, έφυγε 23:30. Στην άλλη μεριά της Πετρούπολης, το Α11 σήμερα έχει τελευταίο 00:40 από Αθήνα, ενώ κανονικά το 00:40 είναι Β. Για τον γυρισμό έχουν επίσης αλλάξει τα δρομολόγια, μικρή όμως η σημασία του γιατί είναι ίδιος γυρισμός
Σύμφωνα με τα στοιχεία της τηλεματικής έχουν αφαιρεθεί και επισήμως τα μισά (12) δρομολόγια του 326 ως συνέπεια του κοψίματος του ενός οχήματος που ισχύει εδώ και πολλούς μήνες. Μάλιστα είναι ακόμα πιο επίκαιρο καθώς στην Ενίσχυση Ιουνίου & 1ο ΣΚ Σεπτεμβρίου τα 24 δρομολόγια ήταν προγραμματισμένα όχι μόνο για τις Καθημερινές αλλά για 7/7 (δλδ Θερινό 1).
(17-06-2026, 12:28 AM)Crabman Έγραψε: [ -> ]Σύμφωνα με τα στοιχεία της τηλεματικής έχουν αφαιρεθεί και επισήμως τα μισά (12) δρομολόγια του 326 ως συνέπεια του κοψίματος του ενός οχήματος που ισχύει εδώ και πολλούς μήνες. Μάλιστα είναι ακόμα πιο επίκαιρο καθώς στην Ενίσχυση Ιουνίου & 1ο ΣΚ Σεπτεμβρίου τα 24 δρομολόγια ήταν προγραμματισμένα όχι μόνο για τις Καθημερινές αλλά για 7/7 (δλδ Θερινό 1).

Αυτό έχει συμβεί εδώ και πάρα πολύ καιρό στο 324 και 326, να κοπεί το δεύτερο όχημα. Αν θυμάμαι καλά κόπηκαν με την ίδρυση του 309Β και 311, όπως επίσης κόπηκε το ένα όχημα από το 309 τις Κυριακές και να κάνει εναλλάξ 309 με 311.
Τελείωσαν και τα σχολεία και γίνεται πανικός στις "παραλιακές" γραμμές με πρωταγωνιστή το 305 όπου έχει γεμίσει το τικτοκ με βιντεάκια συνωστισμού και βαβούρας/ηχορύπανσης με φωνές και ηχεία μέσα στα ασφυκτικά γεμάτα λεωφορεία. Λυπάμαι τον υπόλοιπο κόσμο που πρέπει να πηγάινει στις δουλείες του υπό τέτοιες συνθήκες. Γι'αυτό μίλησα για το 326 το οποίο σε συνδυασμό με προαστιακό/μετρό θα μπορούσε να αποτελεί σοβαρή εναλλακτική.