Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Ελευθεροτυπία] «Σεκιουριτάδες» στα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σελίδες: 1 2
«Σεκιουριτάδες» βάζει ο ΟΑΣΘ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης), για να επεμβαίνουν σε... «έκνομα περιστατικά», λέει σε ανακοίνωσή του.

Πρόκειται για "νέα υπηρεσία παροχής πρόσθετων υπηρεσιών φύλαξης", σε αμαξοστάσια, σταθμούς μετεπιβίβασης, αφετηρίες, στάσεις, κτιριακές εγκαταστάσεις και λεωφορεία.

Οι "σεκιουριτάδες" του ΟΑΣΘ θα είναι ένστολοι, με τα διακριτικά εμβλήματα της εταιρίας υπηρεσιών ασφαλείας που ανέλαβε το έργο και επιπλέον ειδική σήμανση με το λογότυπο του οργανισμού.

Εξοπλισμένοι με συσκευές ασύρματης επικοινωνίας, θα κινούνται συνεχώς σε αφετηρίες, στάσεις, εκδοτήρια εισιτηρίων κλπ, "επεμβαίνονας σε περιπτώσεις έκνομων περιστατικών, ιδιαίτερα εκεί όπου υπάρχει έντονη επιβατική κίνηση, αλλά και σε περιπτώσεις που ειδικές συνθήκες το επιβάλουν", γράφει στην ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ.
Σεκιουριταδες στον ΟΑΣΘ? ενταξει για την φυλαξη των αμαξοστασιων συμφωνω αλλα και στις αφετηριες και στις στασεις. λιγο υπερβολικο δεν ειναι?
εχουν ξεφυγει εκει πανω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σεκιουριτι Bigbrother!!!!
σε λιγο θα κανουν κ κρατηση στα αστικα αυτοι!!!εχουν ξεφυγει!!!!!!!!!!
αυτο θα εχει παρα πολυ γελιο...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.....σεκιουριταδες μεσα στα αστικα?????θελω να το δω,να δω τι θα κανουν οι τυπαδες εκει μεσα........αλλα στην ελλαδα δυστηχως βρισκεσαι.....χααλααρωσεεεεε!!!!!!!
(18-10-2010, 07:47 PM)404 power v8 Έγραψε: [ -> ]αυτο θα εχει παρα πολυ γελιο...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.....σεκιουριταδες μεσα στα αστικα?????θελω να το δω,να δω τι θα κανουν οι τυπαδες εκει μεσα........αλλα στην ελλαδα δυστηχως βρισκεσαι.....χααλααρωσεεεεε!!!!!!!

Οπως μπαινεις στο πολυκαταστημα και εχει σεκιουριταδες παντου ετσι και στα λεωφορεια του ΟΑΣΘBig Grin αρε Ελλαδαρα αθανατη.
(08-10-2010, 05:36 PM)Konstantinos [Mercedes Benz]. Έγραψε: [ -> ]Σεκιουριταδες στον ΟΑΣΘ? ενταξει για την φυλαξη των αμαξοστασιων συμφωνω αλλα και στις αφετηριες και στις στασεις. λιγο υπερβολικο δεν ειναι?

Αφετηρίες-τέρματα και κομβικές στάσεις δεν είναι κακό.
(21-10-2010, 10:26 PM)ELBO O405GN Έγραψε: [ -> ]Αφετηρίες-τέρματα και κομβικές στάσεις δεν είναι κακό.
Λιγο ασυνηθιστο για τα Ελληνικα δεδομενα ειδομεν.
βρακι δεν εχει ο κωλ@ς μας,λουλουδια θελει ο πο#$@ς μας ... λεω εγω!!!
Σελίδες: 1 2