Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Δήμος Χαϊδαρίου
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6
και αν ειδα καλα μαλλον ειναι κ το ικαρους σταγιερ ελλας διπλα του στο θριασιο(του δημου χαιδαριου ΥΑΕ 2439)
(28-12-2010, 01:28 PM)Kostas Steyr Hellas Έγραψε: [ -> ]εδω κ μια βδομαδα ισως κ λιγο παραπανο,το vanhool του χαιδαριου(το καμενο) βρισκετε στο θριασιο....χωρις καμοια επισκευη,οπως ηταν καμενο......οποτε η ο δημος πηρε αλλο απ την εθελ η απλα το επεστρεψε.

Αρχισαν τοτε που καηκε το λεωφορειο οι τεχνικοι του δημου να κανουν απο μονοι τους κατι αλλα δεν... και οταν εβγαλαν το κοστος για την επισκευη του λεωφορειου το δημοτικο συμβουλιο αποφασισε να το δωσει πισω, ακομα δεν εχει παρει τιποτα ο δημος απο το νεο ετος κατι θα παρουμε εκτος αν καταργηθει η δημοτικη γιατι δεν υπαρχουν χρηματα.
(28-12-2010, 06:58 PM)Kostas Steyr Hellas Έγραψε: [ -> ]και αν ειδα καλα μαλλον ειναι κ το ικαρους σταγιερ ελλας διπλα του στο θριασιο(του δημου χαιδαριου ΥΑΕ 2439)

Παει αυτο... δεν τραβουσε.
Το να καταργήσει ο Δήμος την δημοτική συγκοινωνία θα είναι ταφόπλακα για τον δήμαρχο... ήδη θα ξέρει ότι δεν έχει άλλη τετραετία... και κανένας δήμαρχος δεν νομίζω ότι θα ήθελε να ξεκινήσει με τέτοιο τρόπο την θητεία του.
(29-12-2010, 10:59 AM)panos81 Έγραψε: [ -> ]Το να καταργήσει ο Δήμος την δημοτική συγκοινωνία θα είναι ταφόπλακα για τον δήμαρχο... ήδη θα ξέρει ότι δεν έχει άλλη τετραετία... και κανένας δήμαρχος δεν νομίζω ότι θα ήθελε να ξεκινήσει με τέτοιο τρόπο την θητεία του.

Πανο ο δημαρχος ειναι παλιος στον δημο ετσι και αλλιως δεν θα βαλει υποφιοτητα για αλλη τετραετια γιατι παει για αλλου, για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα αναλυτικα εχει κοπει η γραμμη 2 εχει κοπει το δρομολογιο προς Αφαια και στην γραμμη 1 λειτουργει ενα λεωφορειο με ρυθμο συχνοτητας ανα μια ωρα.
Το δευτερο Van Hool του δημου μιας και το πρωτο καηκε και το μοναδικο που εκτελει τα δρομολογια του δημου σε αλλο χρωματισμο... http://lh6.ggpht.com/_5yztjAO6wCM/TTAetc...85%5D..JPG Και το Ikarus 260 της Σταγιερ Ελλας το δημου λιγο καιρο πριν παει στο Θριασιο, στα εργα που γινοντουσαν στον δημο χρησιμευε σαν εμποδιο στους δρομους για να διακοπτεται η κυκλοφορια... http://lh5.ggpht.com/_5yztjAO6wCM/TTBhks...CN2760.JPG http://lh3.ggpht.com/_5yztjAO6wCM/TTBhki...CN2762.JPG. Πηγη φωτογραφιων Ikarus 260 /Blog Επι-δεξιος [ψαλτης].
(14-01-2011, 05:54 PM)Konstantinos [Mercedes Benz]. Έγραψε: [ -> ]Το δευτερο Van Hool του δημου μιας και το πρωτο καηκε και το μοναδικο που εκτελει τα δρομολογια του δημου σε αλλο χρωματισμο... http://lh6.ggpht.com/_5yztjAO6wCM/TTAetc...85%5D..JPG Και το Ikarus 260 της Σταγιερ Ελλας το δημου λιγο καιρο πριν παει στο Θριασιο, στα εργα που γινοντουσαν στον δημο χρησιμευε σαν εμποδιο στους δρομους για να διακοπτεται η κυκλοφορια... http://lh5.ggpht.com/_5yztjAO6wCM/TTBhks...CN2760.JPG http://lh3.ggpht.com/_5yztjAO6wCM/TTBhki...CN2762.JPG. Πηγη φωτογραφιων Ikarus 260 /Blog Επι-δεξιος [ψαλτης].

Τον ίκαρο δεν τον βγάζει στη φώτο
Μια χαρα βγαινει σε μενα ξαναπροσπαθησε και αν ειναι θα ξαναδωσω το link.
Ούτε σε εμένα βγαίνει.
κ σε εμενα μια χαρα βγενουν κ οι 3 φωτο
Υπαρχει τεχνικο προβλημα με το blog.
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6