Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Δήμος Χαϊδαρίου
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6
Είδα χτες στον δήμο ένα Sbav με τα αυτοκόλλητα του δήμου. Άραγε ποιας χρονιάς να είναι? κυκλοφορεί στον δρόμο πάντως κανονικά απ' ότι κατάλαβα. Πινακίδες είχε δημοτικές άρα Angel
Κάνει τα δρομολόγια από και προς Πανεπιστημιούπολη. Μπορεί και 15 χρόνια περίπου να είναι εκεί. Το θυμάμαι τέλη δεκαετίας του '90, όταν είχε πάρει το Χαϊδάρι για πρώτη φορά Ikarus από την Ε.ΘΕ.Λ. και ξεκίνησε την Δημοτική Συγκοινωνία (μαζί με Αγία Βαρβάρα και Πεντέλη).
Ήταν κουκλί πάντως το άτιμο, ήμουν με το ταξί και καθόμουν και το χάζευα επί ώρα
(21-09-2010, 04:44 PM)kostas260 Έγραψε: [ -> ]Είδα χτες στον δήμο ένα Sbav με τα αυτοκόλλητα του δήμου. Άραγε ποιας χρονιάς να είναι? κυκλοφορεί στον δρόμο πάντως κανονικά απ' ότι κατάλαβα. Πινακίδες είχε δημοτικές άρα Angel

Το έχω φωτογραφήσει προ 4ετίας στην Αίγινα! SBAV 80 μοντέλο, αρ. κυκλ. ΚΗΟ 4704.
Ποιας χρονιάς άραγε να είναι? δυστυχώς με τις δημοτικές πινακίδες δεν έχω ιδέα τι γίνεται
Οι ΚΗΟ, ΚΗΥ κλπ δε λέγονται "δημοτικές" αλλά "κρατικές" πινακίδες.

Και για να μην είμαι οφτόπικ, πολύ θα ήθελα ως φοιτητής να πήγαινα στη σχολή κάθε μέρα με SBAV 80 κι ας έκανε και μιάμιση ώρα
να πάει από Κηφισιά και άλλη τόση να επιστρέψει... που τόσο και περισσότερο θα έκανε τη δεκαετία του 90 που ήμουν φοιτητής.
Αυτή είναι μια φωτογραφία του που πήρα μια μέρα στου Ζωγράφου (διασταύρωση Γεωργίου Παπανδρέου/Ούλωφ Πάλμε και Στρατηγού Παπάγου). Η ώρα είναι λίγο πριν τις 9:00 π.μ. άρα μάλλον μόλις έχει επιβιβάσει τους φοιτητές στην Πανεπιστημιούπολη και επιστρέφει στο Χαϊδάρι.

[Εικόνα: sbavdhmosxaidarioy.jpg]
Απλά υποκλίνομαι πάνο Big GrinBig Grin. Σε ευχαριστώ για την τέλεια φώτο
(26-09-2010, 06:08 PM)Citaro Έγραψε: [ -> ]HuhHuh Μακάρι το 140 να ανέβαινε την Παπάγου ! Το 235 είναι που πάει για πάνω (Τέρμα Άνω Ιλισίων)
σορυ νομιζα οτι ηταν επι της παπανδρεου για αυτο το ειπα
Το Sbav ειναι κατασκευης του 1984, οταν προτοξεκινησε η δημοτικη συγκοινωνια το 1994 εκανε και αυτο καποια δρομολογια πολυ σπανια μεχρι να δρομολογηθουν κανονικα τα 3 mini bus της ΕΛΒΟ [Συμπιεσμενες Βεργινες] τωρα μεταφερει μονο φοιτητες και μαθητες, τα Ικαρια ηρθαν πολυ αργοτερα στο δημο ως μεταβατικη λυση αφου τα λεωφορειακια της ΕΛΒΟ βγαλανε αρκετα προβληματα και αποσυρθηκαν, το 2004 ο δημος αγορασε 2 Mercedes Benz cito οπου εκαναν δρομολογια στην γραμμη 1 μεχρι το 2009 [Και παντα εφεδρικα τα Ικαρια] και το 2009 εκτοπιστηκαν απο την γραμμη 1 διοτι δεν μπορουσαν να καλυψουν τον φορτο της επιβατικης κινησης λογο του μικρου μεγεθους τους και πηγαν στην γραμμη 2 που ηταν πιο χαλαρα τα πραγματα και τελος στην γραμμη 1 δρομολογουνται πλεον 2 Vanttool A300 μεχρι σημερα. μια μικρη αναφορα διοτι δουλευω στον δημο οδηγος και τα γνωριζω.
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6