Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [Best News] Στιγμές αγωνίας για επιβάτες λωφορείου του ΚΤΕΛ με προορισμό το Αγρίνιο
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Στιγμές αγωνίας έζησαν προχθές το πρωί οι επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αγρινίου που εκτελούσε δρομολόγιο Αθήνα-Αγρίνιο. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 8 το πρωί, όταν το λεωφορείο έφυγε από την Αθήνα με προορισμό το Αγρίνιο και λίγο αργότερα και αφού είχε φτάσει μέχρι τη Λεωφόρο Καβάλας, όπως αναφέρουν οι επιβάτες άκουσαν ένα θόρυβο και είδαν να βγαίνει καπνός από το πίσω μέρος του λεωφορείου. Αμέσως επικράτησε πανικός και ο οδηγός από τις μαρτυρίες των επιβατών εγκατέλειψε το λεωφορείο χωρίς όμως να ανοίξει τις πόρτες.

Οι επιβάτες ανάμεσα τους ανήλικα παιδιά και ηλικιωμένοι προσπάθησαν να απεγκλωβιστούν ενώ ο οδηγός, κατά τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ κ. Καψιαμπέτη πήγε στο πίσω μέρος του λεωφορείου να δει τι συμβαίνει και δεν εξαφανίστηκε. Μέσα όμως στο λεωφορείο επικρατούσε πανικός.

Όλοι προσπαθούσαν να βγουν από το όχημα όταν ένας νεαρός επιβάτης έσπασε με το σφυρί που έχει κάθε λεωφορείο το τζάμι και τραυματίστηκε από τα σπασμένα τζάμια στο πόδι. Δυο ανήλικα κοριτσάκια βγήκαν από το παράθυρο.

Στο τέλος κάποιος κατάφερε να ανοίξει την πίσω πόρτα και οι επιβάτες κατέβηκαν. Η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο. Μιλώντας στον Αντέννα Σταρ. Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιώργος Καψιαμπέτης ζήτησε συγνώμη από το επιβατικό κοινό, στηλίτευσε την απαράδεκτη συμπεριφορά του οδηγού και ανέφερε ότι θα κληθεί σε απολογία για τη στάση που κράτησε.

Ταυτόχρονα τόνισε ότι στο μέλλον στο πίσω μέρος του εισιτηρίου θα αναγράφονται οδηγίες για τους επιβάτες σε περίπτωση εγκλωβισμού με ποιο τρόπο θα μπορούν μόνοι τους να ανοίξουν τις πόρτες. Το θέμα όμως δεν σταματά εδώ. Ακόμη και αν δοθούν εξηγήσεις στο επιβατικό κοινό και ζητηθεί συγνώμη κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει όλα αυτά που έγιναν. Το σοκ που πέρασαν οι άνθρωποι εγκλωβισμένοι μέσα σε ένα λεωφορείο που βγάζει καπνούς και ο οδηγός είναι άφαντος ή τουλάχιστον αυτό καταγγέλλουν οι επιβάτες.