Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Irisbus Citelis GNV
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε σαφώς συμφέρει πιο πολύ να υπάρχει ομοιομορφία του στόλου, οπότε δικαίως αγοράσαμε Irisbus. Σημασία έχει όμως ποιος έκανε την αρχή και αγοράσαμε τις πρώτες γκαζιέρες Renault (ποιος τα πήρε δηλαδή...)!
Ο στολος πρεπει να ειναι ομοιομορφος. Και σιγα σιγα αυτο γινεται. Το θεμα ομως ειναι γιατι συγκεκριμενα πηραμε λεωφορεια GNV και οχι Diesel? Αφου ειναι γνωστο τοις πασι οτι η Αθηνα δεν εχει αρκετες υποδομες για να φιλοξενησει μεγαλο αριθμο απο λεωφορεια φυσικου αεριου.
Ομως οοοοχι επεμειναν να αγορασουν και καλα ''οικολογικα πρασινα λεωφορεια'' γιατι ενδιαφερονται τοσο πολυ για το περιβαλλον... (πολυ της μοδας οτι ειναι eco δεν συμφωνειτε?). Ματι δεν μπορουσαν να κλεισουν και μονο που σκεφτονταν ποσα ντιζελοκινητα λεωφορεια κυκλοφορουν στην Αθηνα. Τωρα τα καταφεραν! Αγορασαν αυτο που εκεινοι ηθελαν (και οχι εμεις...) και φυσικα δεν εχουμε που να τα βαλουμε!!! (βασικα εχουμε, αλλα ο Θεος να το κανει αυτο το ''εχουμε''...) Μα καλα δεν μπορεσαν να σκεφτουν με αυτο το λιιιιιγο μυαλουδακι που εχουν πως οι σημερινοι κινητηρες diesel προδιαγραφων Euro IV και V εκπεμπουν σχεδον μηδενικους ρυπους??? (εχετε δει Solaris να καπνιζει σαν Neoplan? Δε νομιζω!)
Αφου λοιπον, κυριο μελημα τους τωρα ειναι να κανουν εναν ομοιομορφο στολο,γιατι δεν αγοραζαν Citelis Diesel? Θα ηταν και ξαδερφακια των Irisbus S του Α/Σ Πειραια! Οχι βεβαια! Ειμαστε ενα κρατος της αρπαχτης και του ωχαδερφισμου οπου ολα μα ΟΛΑ μπορουν να συμβουν και οπου τιποτα δε λειτουργει χωρις ''μιζα'' ή ''δυναμο''...

Ουφ! Τα ειπα και ξεσκασα!

Ευχαριστω για τη προσοχη σας! Smile
Δεν ειναι ρατσισμος πρς το αμαξοστασιο (προσωπικα χ@@@σμενα τα εχω), αλλα αυτη ειναι η αληθεια. Δεν το λεω εγω αλλα ολοι για τους ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ!!! της ΕΘΕΛ, εδω δεν γνωριζουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΒΑΝΤΩΣ! Οι γκαζιερες απο το 7000-7080 ειναι σπασμενες και αυτες ειναι στο κυκλωμα τν Ρωσσοποντιων, Τυχαιο δεν νομιζω???! Την αληθεια θα την πω και ας θεωρηθω ρατσιστης!!! Και η Ανθουσα δεν ειναι οτι καλυτερο τι να κανω να τους βελτιωσω εγω??? Γενικα ΟΛΑ ΠΑΣΧΟΥΝ!!! Ειτε Ελληνικο ειτε Βοτανικος ειτε Α.Λιοσια!
Ολα τα Α/Σ εχουν ρωσοποντιους οδηγους (πολλοι απο αυτους ειναι πολυ καλα τιμονια αφου δουλευαν πολυ χειροτερα αυτοκινητα, σε πολυ πιο αντιξοες συνθηκες στην χωρα τους) αλλα στο Α/Σ των ανω λιοσιων εχει οντως παρα πολλους γιατι μενουν πολλοι γυρω απτις περιοχες εκει πανω.

Υ.Γ Νασαι SOLARIS_URBINO_18 με εχεις κανει να γελασω πολυBig Grin
Χαιρομαι Β10Μ :-D
Εγώ παλι δεν χαιρομαι καθολου

Σας επισυναπτω μια ιδιαιτερα λεπτομερη εκθεση του 2006 που τα λεει "εξω απο τα δοντια", του Δρ. Ανδριτσακη, τοτε ειδικου συμβουλου του ΟΑΣΑ.

Ιδιαιτερα αν διαβασετε την σελιδα 6 θα καταλεβετε το ΠΑΡΑΛΟΓΟ της υποθεσης και αυτα που λεμε τοσον καιρο..
https://leoforeia.gr/forum2/showthread.p...89#pid3689 αυτα που γραφω τοσον καιρο χεχε.
τελικα ποτε θα μπουν στην κυκλοφορια τα citelis ;
Τι να τα κανουν? ουτως η αλλως θα πεσει τετοια περικοπη στις βαρδιες που και να τα φερουν θα τα εχουμε αραγμενα να μας κανουνε σκιαBig Grin
ποτε θα κυκλοφορησουν?
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23