Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Απεργίες
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(06-07-2010, 09:18 PM)Solaris_Urbino_18 Έγραψε: [ -> ]Πεμπτη 24ωρη η ΕΘΕΛ! Θα ακολουθησουν και ολα τα υπολοιπα ΜΜΜ!
Έχει ήδη ανακοινωθεί για Μετρό, Προαστιακό και Τραμ.
(06-07-2010, 09:18 PM)Solaris_Urbino_18 Έγραψε: [ -> ]Πεμπτη 24ωρη η ΕΘΕΛ! Θα ακολουθησουν και ολα τα υπολοιπα ΜΜΜ!

...και θα πλουτίσουμε πάλι τα ταξί για να πάμε στη δουλειά!
Και που γίνονται οι απεργίες γίνεται τπτ? το κράτος θα πλουτίσει απ' την βενζίνη που θα κάψουν τα αμάξια, απ' τα ταξί που θα πάρουν οι επιβάτες. Δεν χάνει τπτ στην πραγματικότητα και αυτά κοστίζουν πιο πολύ. Μήπως τους καίγεται και καρφάκι εκεί πάνω?
Τον κακό τους τον καιρό ολονών. Εδώ και τώρα να γίνουν ιδιωτικές οι συγκοινωνίες οπότε όποιος πάει να απεργήσει, να τον σχολάνε νύχτα. Φτάνει πια αυτή η αισχρή κατάσταση. Η δημόσια συγκοινωνία είναι καλή όσο λειτουργεί σωστά. Όταν έχουμε την 7η απεργία σε ενάμιση μήνα, τότε είναι πασιφανές πως οι συγκοινωνίες δεν πρέπει να παραμείνουν δημόσιες. Γιατί να σεβαστώ εγώ το δικαίωμα το δικό τους για απεργία, την ώρα που αν εγώ που είμαι στον ιδιωτικό τομέα προσπαθήσω να απεργήσω, θα με στείλουν σπίτι μου με τις κλωτσιές και θα με φορτώσουν και με μια δυσμενή συστατική επιστολή, που σημαίνει πρακτικά ότι θα μείνω άνεργος την υπόλοιπη ζωή μου με την κρίση που υπάρχει;
Από τις αρχές του έτους, έχω καταβάλλει σε ταξί, άνω των 50 ευρώ τουλάχιστον. Κάθε διαδρομή Πατήσια-Μελίσσια είναι περίπου 9-12 ευρώ πήγαινε και άλλα τόσα έλα. Ας κάνανε απεργιακά δρομολόγια με προσωπικό ασφαλείας.
(07-07-2010, 11:24 AM)ELBO O405GN Έγραψε: [ -> ]Από τις αρχές του έτους, έχω καταβάλλει σε ταξί, άνω των 50 ευρώ τουλάχιστον. Κάθε διαδρομή Πατήσια-Μελίσσια είναι περίπου 9-12 ευρώ πήγαινε και άλλα τόσα έλα. Ας κάνανε απεργιακά δρομολόγια με προσωπικό ασφαλείας.

Οχι να βγαιναν καλυτερα δρομολογια κοινωνικων αναγκων σαν τον ΟΣΕ...TongueBig Grin
τα επιδοματα του μαραναν....!!!!!!
Θα βγάλω το καπέλο σε όποιον κυβερνήσει αυτήν την χώρα και εφαρμόσει νόμο βάσει του οποίου οι εργαζόμενοι σε υπηρεσίες που σχετίζονται με 1) υγεία, 2) καθαριότητα, 3) δημόσια ασφάλεια και 4) συγκοινωνίες στερηθούν δια παντός το δικαίωμα οποιασδήποτε αποχής (απεργίας ή στάσης εργασίας) από την εργασία τους ό,τι κι αν γίνει.
Και γιατι να μην κανουν απεργια οι εργαζομενοι? Οταν κανουν οι αλλοι κλαδοι ειναι καλο?? Πχ οι δικηγοροι.........
(07-07-2010, 01:10 PM)Solaris_Urbino_18 Έγραψε: [ -> ]Και γιατι να μην κανουν απεργια οι εργαζομενοι? Οταν κανουν οι αλλοι κλαδοι ειναι καλο?? Πχ οι δικηγοροι.........

εδω εκαναν επισχεση για ενα μισθους ενος μηνα!!!!!δηλαδη αλλοι φορεις τι να πουν?????
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11