Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[newsbomb.gr] Ανατροπή λεωφορείου με μαθητές στις Σέρρες – Δεκάδες οι τραυματίες
#1
[Εικόνα: serres-troxaio3.jpg]



Σοβαρό τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν μαθητές Δημοτικού σημειώθηκε λίγο μετά τις 08:40 το πρωί της Παρασκευής (26/05/2017), στις Σέρρες.

Το τουριστικό λεωφορείο, μετέφερε μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βαμβακόφυτου Σερρών και ανετράπη στο 39ο χλμ. της επαρχιακής οδού Σερρών - Καβάλας, κοντά στον οικισμό Αγγίστα, σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι διοικητές των νοσοκομείων Καβάλας, Αθανάσιος Καρασαββόγλου και Δράμας, Νικόλαος Λιατσής, από το τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκαν συνολικά 36 παιδιά και γονείς.

Από το σύνολο των τραυματιών, 21 νοσηλεύονται. Οι 15 μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Σερρών, τέσσερις στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και δύο στο νοσοκομείο Δράμας, όλοι εκτός κινδύνου, ενώ κάποιοι νοσηλεύονται για καθαρά προληπτικούς λόγους, σύμφωνα πάντα με τους διοικητές των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ένα παιδί φέρει κάταγμα στο χέρι. Τα τραύματα εντοπίζονται σε χέρια, πόδια και πρόσωπα.

[Εικόνα: serres-troxaio5.jpg]

Το λεωφορείο μετέφερε τους μαθητές, μαζί με τους κηδεμόνες τους σε εκπαιδευτική εκδρομή. Σύμφωνα με ανάρτηση του Συλλόγου Γονέων της περιοχής, το σχολείο θα διοργάνωνε σήμερα εκδρομή στο Πόρτο Λάγος και στην Αλεξανδρούπολη.

Άλλοι μαθητές του ίδιου Δημοτικού, επέβαιναν σε δεύτερο -προπορευόμενο- λεωφορείο.

[Εικόνα: serres-troxaio2.jpg]

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι φορτηγό αυτοκίνητο έκοψε το δρόμο στο λεωφορείο, με αποτέλεσμα αυτό να βγει από το δρόμο και να ανατραπεί στη δεξιά πλευρά του.

Ο οδηγός του φορτηγού δεν σταμάτησε και τώρα αναζητείται από την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής οι οποίες απεγκλώβισαν ένα παιδί και μια γυναίκα από το λεωφορείο καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες είχαν βγει μόνοι τους από το λεωφορείο.

Ολοκληρώθηκε #απεγκλωβισμός μίας γυναίκας & ενός ανήλικου από λεωφορείο συνέπεια τροχαίου στην επαρχ. οδό Κρηνίδας-Σταθμού Αγγίστας Σερρών.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 26 Μαΐου 2017


Πληροφορίες του voria.gr αναφέρουν ότι το λεωφορείο -στο οποίο επέβαιναν 13 μαθητές, 18 γονείς και 4 δάσκαλοι- σύρθηκε για κάποια μέτρα στην άσφαλτο και ότι στην περιοχή την ώρα του συμβάντος δεν έβρεχε.

Πηγή φωτογραφιών: infonews24.gr

Πηγή
Απάντηση
#2
Μήπως αν φορούσαν ζώνη να μην τραυματίζονταν τόσοι; Δεν ξέρω....
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [thestival.gr] Σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με Ι.Χ. - Τέσσερις ελαφρά τραυματίες (ΦΩΤΟ) dimangelid 0 2.554 15-04-2018, 04:38 PM
Τελευταία Δημοσίευση: dimangelid
  [Ναυτεμπορική] Κόρινθος: Τρεις τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ Λακωνίας με φορτηγό Giannis 1 3.084 13-03-2018, 11:45 PM
Τελευταία Δημοσίευση: AstikosVolou4780
  [Ναυτεμπορική] Τρίκαλα: Σύγκρουση λεωφορείου με στρατιωτικό όχημα - Επτά τραυματίες Giannis 0 2.428 09-09-2015, 09:31 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Giannis
  [Skai.gr] Τέσσερις τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ cmegas 5 7.372 10-04-2011, 08:36 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)